Je pakketten bezorgen bij je klanten kan op deze manieren

Je pakketten bezorgen bij je klanten kan op deze manieren

Als je een bedrijf hebt opgestart waarbij je zelf de producten naar de klanten toe wilt brengen dan kan dit natuurlijk op een aantal verschillende manieren. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een bezorgservice in te huren, maar dit voelt mogelijk niet heel persoonlijk. Als je dus toch zelf wilt bezorgen dan kan dit op de onderstaande wijzen.

Brommer of scooter

Als je klanten allemaal relatief dichtbij elkaar wonen dan kun je er natuurlijk voor kiezen om de brommer of scooter te nemen. Als je dit doet dan is de brommer verzekeren logischerwijs wel noodzakelijk. Kies je voor een scooter? De scooter verzekeren kan uiteraard ook gewoon! Om op een brommer of scooter te kunnen rijden heb je natuurlijk ook een speciaal rijbewijs nodig. Overigens mag je deze voertuigen ook gewoon besturen als je een rijbewijs hebt voor de auto. Een nadeel van de tweewielers is dat je relatief weinig kunt meenemen, want de opbergruimte is minimaal.

Auto

Als je veel pakketjes moet bezorgen en je klanten ver uit elkaar wonen dan is het vele malen beter om de auto te nemen. Bovendien heb je dan dus direct het grote probleem van de brommer en scooter opgelost, want je hebt een stuk meer opbergruimte. Ook kun je uiteraard op een snellere manier grote afstanden overbruggen. Wil je nog meer ruimte voor het opbergen van de producten zodat je nog meer kunt meenemen? Kies er dan voor om een bestelauto aan te schaffen. Zo word je bijna zelf al een opbergservice.

Fiets

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een fiets te gebruiken om je pakketjes te bezorgen bij je klanten. Uiteraard is dit eigenlijk alleen mogelijk als ze alleen maar in je dorp of stad wonen. Als je een lokaal bedrijf hebt dan is dit dus zeker een goed idee. Qua opbergruimte is het misschien minimaal, maar dit kun je vergroten met behulp van bagagedragertassen. Zo kun je al meer pakketten meenemen. Bovendien is het fietsen natuurlijk ook goed voor je gezondheid, dus je slaat twee vliegen in één klap.