Kantoorpanden omtoveren tot Kantoorpaleizen

Grijze, stoffige kantoorpanden. Geen persoonlijkheid, geen sfeer, waar je je gewoonweg niet thuis voelt. Daar wil Magazijnshopper iets aan gaan doen!

Wie is Magazijnshopper?

Magazijnshopper creëert de optie om iedereen zijn droominterieur te laten verwezenlijken. In 2012 is een groep vrienden begonnen met Magazijnshopper, door middel van een directe samenwerking aan te gaan met grote Nederlandse merken. Hierdoor zijn er geen tussenschakels, magazijnen of winkels nodig en kan Magazijnshopper de producten voor een goedkopere prijs aanbieden!

Keuze uit verschillende soorten producten

Magazijnshopper biedt een verscheidenheid aan producten voor de klant. Ze bieden niet alleen meubels aan zoals, banken, stoelen en tafels. Maar ook juist andere unieke producten om het interieur tot een ander niveau te brengen. Hier kan je denken aan prints op hout in verschillende maten, behangcirkels, spiegels etc. Hiermee onderscheid Magazijnshopper zich, om niet alleen de nadruk te leggen op meubels. Een interieur is veel meer!

Nu ook voor bedrijven

Nu Magazijnshopper een betrouwbare bedrijf is voor de particuliere doelgroep van Nederland. Wil Magazijnshopper zich gaan uitbreiden. De zakelijke doelgroep! Op de website van Magazijnshopper komt een speciale pagina voor bedrijven die graag een geheel nieuw interieur of een aantal producten willen kopen. Alles kan bij Magazijnshopper. Zoals het nieuwe kantoor van Brandfirm. Hier zijn de vergaderzalen, speelruimte en wachtruimte met industriële salontafels door Magazijnshopper ingericht. Het mooie hiervan is dat Magazijnshopper de producten voor de bedrijven ook voor een lagere prijs kan leveren!

Service van Magazijnshopper

Door met Magazijnshopper in zee te gaan, wordt jouw bedrijfspand van kleurloos en eentonig naar een gezellig en sfeervol pand! Door middel van professioneel advies, richt Magazijnshopper het in met mooie eetkamerstoelen, fauteuils, banken, tafels en producten die allemaal via de website worden aangeboden. Nu krijgt het interieur eindelijk de persoonlijkheid van jouw bedrijf die je met trots kan laten zien! Magazijnshopper zorgt er altijd voor dat de producten snel én gratis geleverd worden!