Klaar voor de zomer

Klaar voor de zomer

Als de dagen lengen gaat het kriebelen en willen we vernieuwing en verandering. Het voorjaar is het moment voor het aanpakken van de tuin én ons interieur. Ben jij er al klaar voor? 

Onze mind lijkt zo geprogrammeerd dat wanneer de temperatuur stijgt en de dagen lengen, we niets liever willen dan het maken van een nieuwe start. In de aanloop van de lente naar de zomer gaat de boel op de schop en hebben we zin in iets nieuws, iets anders. 

Vooral nu het onzeker is of we deze zomer wel naar het buitenland kunnen of willen, is het belangrijk van ons huis echt een thuis te maken. Het is dé plek waar we moeten kunnen ontspannen, waar we samen kunnen zijn en eventueel ons werk kunnen doen. Ons huis was nog nooit zo belangrijk. 

Ronde eettafel zit zo gezellig

Wat begint met het veranderen van je garderobe, wordt veelal opgevolgd door het opschonen van ons interieur, zowel binnen als buiten. De oude eettafel wordt vervangen door een ronde eettafel, want dat zit zo gezellig in de zomermaanden. De plek waar de zon de huiskamer en keuken verlicht, krijgt de ronde houten tafel een plaats, compleet met vier of zes stoelen. 

Loungebank voor het hele gezin

Buiten gaan we aan de slag met het opruimen van de tuin, het schoonmaken van het terras en als de oude tuinset uit de schuur komt, wordt het verlangen naar eindeloos durende warme zomeravonden alleen maar groter. 

Ook in de tuin moet iets nieuws komen en wat is er fijner dan een heerlijke loungebank om nog relaxter die zomeravonden tegemoet te gaan. Dit biedt plaats aan het hele gezin, inclusief de visite. Hoe onze vakantie er deze zomer er ook maar uit gaat zien, thuis hebben we het in alle gevallen goed en comfortabel. 

Geniet van het comfort van een mooi wastafelmeubel

Voor wie nu helemaal de geest heeft gekregen en het dit voorjaar niet bij een paar nieuwe meubels alleen wil laten, maar ook een kleine badkamerverbouwing wel ziet zitten, inspireren we je met de nieuwste badkamermeubels zoals een modern en functioneel wastafelmeubel. Kies voor een meubel dat helemaal in jouw badkamer past qua formaat en uitstraling. Geniet van de luxe en het comfort van een duurzaam houten wastafelmeubel waar jij dagelijks met plezier gebruik van maakt.