‘Klantvriendelijk’ incassobureau Straetus wint NFV Franchise Trofee 2018

Incassobureau Straetus Nederland, met hoofdvestiging in Kampen, heeft donderdag de NFV Franchise Trofee 2018 gewonnen. Deze prijs werd uitgereikt door ondernemer en investeerder Annemarie van Gaal en Boris van der Ham, voorzitter van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV).

Straetus Nederland dankt de prijs onder meer aan zijn ‘onderscheidende en klantvriendelijke manier van incasseren’. Naast Straetus Nederland, dat circa dertig franchisenemers telt, waren ook Kaldi koffie & thee en Vital4Skool genomineerd.

De NFV Franchise Trofee is de belangrijkste vakprijs voor franchiseformules. De trofee wordt sinds 2004 elk jaar uitgereikt en geeft erkenning op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid.

Vakjury
Leden en niet-leden van de NFV kunnen de in hun ogen beste franchiseformule nomineren voor de NFV Franchise Trofee. Hier blijven de drie genomineerden met de meeste stemmen van over. Deze drie hebben zichzelf op 12 april aan de vakjury gepresenteerd. De uitslag werd voor 50 procent bepaald door de jury en voor 50 procent door leden van de Nederlandse Franchise Vereniging.

Bekijk de video die is gemaakt om onze formule toe te lichten hier https://www.youtube.com/watch?v=RwAyBUKqRlM