Krommenhoek Metals opnieuw 4 jaar Erkend Leerbedrijf

Het bedrijf Krommenhoek Metals, bekend om zijn schrootprijzen en koperprijs, is de komende vier jaar opnieuw bekroond als Erkend leerbedrijf. Wanner je de titel ‘Erkend Leerbedrijf’ draagt, voldoet het bedrijf aan alle voorwaarden om mbo-studenten op een goede en verantwoorde manier te kunnen begeleiden. Dit doet Krommenhoek Metals tijdens het praktijkgedeelte van mbo-opleiding. Op deze manier houd je het vak in leven en zorg je dat het vakmanschap toekomstbestendig blijft. Hiermee is het bedrijf letterlijk een schoolvoorbeeld voor de branche.

Wat betekent dit voor Krommenhoek Metals? 

De erkenning is altijd vier jaar geldig. Na afloop van die periode volgt een nieuwe beoordeling door de SBB, beter bekend als de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Zo blijft de titel zijn waarde houden. 

Het is natuurlijk niet alleen goed voor de studenten, die de kans krijgen om praktijkkennis op te doen. Het kan voor Krommenhoek Metals ook een mooie kweekvijver zijn om later enthousiaste, gemotiveerde en vakkundige collega’s binnen te halen. Bovendien kijken studenten tijdens hun stage met een frisse blik naar het bedrijf en brengen actuele kennis en nieuwe inzichten met zich mee. Zo hebben bedrijven een mooie en gezonde mix in huis. Tenslotte is het natuurlijk ook erg fijn wanneer je een gevarieerd bedrijf hebt. Krommenhoek Metals is erg blij dat ook de komende vier jaar alle ingrediënten aanwezig zijn voor een mooie samenwerking tussen diverse stagiaires en de huidige werknemers.

Een Rotterdams begrip

Al sinds jaar en dag is Krommenhoek Metals in Rotterdam een begrip op het gebied van inzamelen en verwerken van oud ijzer en oude metalen (zie hier de actuele koperprijs). Het inmiddels ruim tachtig jaar oude bedrijf heeft zich op natuurlijke wijze aan alle ontwikkelingen van de tijd aangepast. Met een uitgebreide, professionele en moderne dienstverlening kan Krommenhoek Metals zich totaalaanbieder noemen op het gebied van metaalrecycling. 

De liefde voor het vak, de betrouwbaarheid en de relatie met klanten staat op de eerste plek. Ook vandaag de dag zijn deze waarden nog terug te vinden bij het bedrijf. De uitspraak van de oprichter van het bedrijf, Joop Krommenhoek, vormt nog altijd de basis van de dienstverlening van Krommenhoek Metals: ‘Hij die de waarde van zijn woord niet kent, staat rap als koopman slecht bekend’.