Lancering vernieuwd platform Growlabs.tech

"GROWLabs V2 zorgt voor een optimale gebruikerservaring en biedt geautomatiseerde kwaliteit en veiligheid bij het vinden van de juiste ontwikkelpartners"

Amsterdam, 16 februari 2018.

GROWLabs zal tegen het einde van het eerste kwartaal van 2018 een nieuwe, verbeterde versie van het bestaande platform lanceren.

Het lokale, in 2015 opgerichte en in Amsterdam gevestigde platform is voortgekomen uit het idee dat het huidige tekort aan technische expertise waarmee de nationale innovatie zich verder ontwikkelt, geen bedreiging was, is, of zou mogen zijn. GROWlabs verbindt bedrijven met hoog opgeleide en ervaren softwareontwikkelingsteams die inzetbaar zijn binnen het volledige spectrum van nieuwe technologieën. Daarnaast beheersen deze teams alle IT-kennis die nodig is om elk technisch project naar een hoger niveau te tillen.

Met het faciliteren van zakelijke relaties tussen de bedrijven en internationaal gelokaliseerde softwareontwikkelaars, heeft GROWlabs “V2” tot doel om problemen op te lossen die zijn ontstaan door het huidige tekort aan IT-talent, maar ook om zakelijke oplossingen te bieden die de mogelijkheden voor technologische innovatie ontsluiten en versterken.

 

"GROWLabs weerspiegelt de behoeften van vrijwel elke ondernemer en CEO/Business Owner ", zegt David Dwinger, mede-oprichter van GROWlabs. "Elk jaar worden er in Nederland alleen al maar liefst 19.000 nieuwe bedrijven opgestart (freelancers niet meegerekend) en momenteel zijn er 15.000 openstaande IT-vacatures, wachtend om ingevuld te worden. Met elk jaar slechts een paar duizend afstuderende IT-ingenieurs en een afname van het aantal IT-studenten, is er een tekort ontstaan wat niet zomaar kan worden opgevuld. GROWLabs is het ideale platform om niet alleen de beste, maar ook de meest geschikte ontwikkelingspartners te vinden.”

 

Het nieuwe GROWLabs-platform zal met een breed scala aan verbeteringen en gloednieuwe functionaliteiten de dagelijkse bedrijfsvoering en communicatie van de ondernemers, MKB en corporate organisaties met hun IT-partners, versoepelen. Bijvoorbeeld door middel van:

• Matching-opties waarmee ondernemers kunnen communiceren met de best passende IT’ers

In-app messaging om follow-up binnen elke stap van het proces te vergemakkelijken

• Screening op code om een hoog niveau van coderingskwaliteit te verzekeren en om gemakkelijker het onderhoud van toekomstige ontwikkelings-operaties te kunnen garanderen

• Een Escrow-broncode oplossing die veilige transacties en de kwaliteit van codering en leveringen garandeert

• Een veilig “Milestone-based” betalingssysteem waarbij een betaling in “Escrow” gehouden wordt, om zo de vragende en leverende partij zeker te stellen van levering.

 

Met zijn bruisende tech-scene en rijke ondernemerscultuur, is Nederland een logische keuze voor GROWLabs: het platform biedt nieuwe mogelijkheden om uitstekende technische producten te maken en te bouwen, waarmee de opkomst van een nieuwe technologische sensatie mogelijk gemaakt kan worden.

Elke ondernemer kan kosteloos gebruik maken van het systeem:

http://growlabs.tech/contact-us-team/#contact

OUR STORY

Bepalen welke IT-oplossing het best is voor een organisatie is niet altijd gemakkelijk, en al helemaal niet in het dynamische zakelijke landschap zoals dat er vandaag de dag uitziet. Een meer efficiënte manier van IT-outsourcing biedt uitkomst. Door wereldwijd experts en software-ontwikkelaars te testen, valideren en te waarmerken is dat precies wat GROW Labs bewerkstelligt. Dit hoogkwalitatieve, veelzijdige internationale netwerk kan onze klanten praktische IT-oplossingen bieden waarmee ze hun korte- en langetermijndoelen kunnen bereiken.  

Met behulp van ons platform worden getalenteerde IT-experts, development agencies en innovatieve ondernemers aan elkaar gekoppeld om gezamenlijk bijzondere, vernieuwende technologie te ontwikkelen. Achter de schermen volgen wij elk project op de voet om er zeker van te zijn dat de workflow en communicatie soepel blijft en kwaliteit van het eindresultaat te garanderen.