Lancering vernieuwd platform Growlabs.tech

"GROWLabs V2 zorgt voor een optimale gebruikerservaring en biedt geautomatiseerde kwaliteit en veiligheid bij het vinden van de juiste ontwikkelpartners"

Amsterdam, 16 februari 2018.

GROWLabs zal tegen het einde van het eerste kwartaal van 2018 een nieuwe, verbeterde versie van het bestaande platform lanceren.

Het lokale, in 2015 opgerichte en in Amsterdam gevestigde platform is voortgekomen uit het idee dat het huidige tekort aan technische expertise waarmee de nationale innovatie zich verder ontwikkelt, geen bedreiging was, is, of zou mogen zijn. GROWlabs verbindt bedrijven met hoog opgeleide en ervaren softwareontwikkelingsteams die inzetbaar zijn binnen het volledige spectrum van nieuwe technologieën. Daarnaast beheersen deze teams alle IT-kennis die nodig is om elk technisch project naar een hoger niveau te tillen.

Met het faciliteren van zakelijke relaties tussen de bedrijven en internationaal gelokaliseerde softwareontwikkelaars, heeft GROWlabs “V2” tot doel om problemen op te lossen die zijn ontstaan door het huidige tekort aan IT-talent, maar ook om zakelijke oplossingen te bieden die de mogelijkheden voor technologische innovatie ontsluiten en versterken.

 

"GROWLabs weerspiegelt de behoeften van vrijwel elke ondernemer en CEO/Business Owner ", zegt David Dwinger, mede-oprichter van GROWlabs. "Elk jaar worden er in Nederland alleen al maar liefst 19.000 nieuwe bedrijven opgestart (freelancers niet meegerekend) en momenteel zijn er 15.000 openstaande IT-vacatures, wachtend om ingevuld te worden. Met elk jaar slechts een paar duizend afstuderende IT-ingenieurs en een afname van het aantal IT-studenten, is er een tekort ontstaan wat niet zomaar kan worden opgevuld. GROWLabs is het ideale platform om niet alleen de beste, maar ook de meest geschikte ontwikkelingspartners te vinden.”

 

Het nieuwe GROWLabs-platform zal met een breed scala aan verbeteringen en gloednieuwe functionaliteiten de dagelijkse bedrijfsvoering en communicatie van de ondernemers, MKB en corporate organisaties met hun IT-partners, versoepelen. Bijvoorbeeld door middel van:

• Matching-opties waarmee ondernemers kunnen communiceren met de best passende IT’ers

In-app messaging om follow-up binnen elke stap van het proces te vergemakkelijken

• Screening op code om een hoog niveau van coderingskwaliteit te verzekeren en om gemakkelijker het onderhoud van toekomstige ontwikkelings-operaties te kunnen garanderen

• Een Escrow-broncode oplossing die veilige transacties en de kwaliteit van codering en leveringen garandeert

• Een veilig “Milestone-based” betalingssysteem waarbij een betaling in “Escrow” gehouden wordt, om zo de vragende en leverende partij zeker te stellen van levering.

 

Met zijn bruisende tech-scene en rijke ondernemerscultuur, is Nederland een logische keuze voor GROWLabs: het platform biedt nieuwe mogelijkheden om uitstekende technische producten te maken en te bouwen, waarmee de opkomst van een nieuwe technologische sensatie mogelijk gemaakt kan worden.

Elke ondernemer kan kosteloos gebruik maken van het systeem:

http://growlabs.tech/contact-us-team/#contact

AN EFFECTIVE SOLUTION TO THE TECH MARKET 

Tech shortage is affecting Dutch innovation and entrepreneurship. GROW labs brings to the table a simple, yet effective solution, and connects SMEs, Corporations, and Entrepreneurs to the best development teams across the globe.

In an overcrowded business landscape, it is increasingly difficult to measure which IT solutions will best serve the needs of your business. Our careful due diligence methodology enables us to curate the best IT teams and to bring practical solutions to our clients and partners, helping them to reach their short and long-term goals.

Using our platform enables like-minded businesses to connect and to build together outstanding tech products.

We rigorously follow each project, ensuring a smooth working flow between both parties and 5 stars end products.