Luxe geschenken voor belangrijke zakenrelaties

Je waardering uitspreken naar belangrijke zakenrelaties is een belangrijk onderdeel van je klantenbinding. Maar met een ruim aanbod aan luxe geschenken wordt het je niet bepaald gemakkelijk gemaakt om een eenvoudige keuze te maken. Om die reden hebben wij de mooiste en tofste geschenken voor je op een rijtje gezet.

Drank

Wil jij je belangrijke zakenrelaties blij maken met een luxe geschenk? Dan zit je met een drankgeschenk absoluut (Vodka) goed! En inderdaad, een mooie fles Absolut Vodka (een Zweeds merk wodka) gecombineerd met een cocktailreceptenboek is een goede optie om je zakenrelaties mee te verrassen. Evenals Moët & Chandon champagne met daarbij gepersonaliseerde glazen. Maar waarom kies je dit jaar niet voor een fles goede whisky?

Whisky

Whisky is een sterke drank gedistilleerd uit gegist graanbeslag en gerijpt op houten vaten. De kunst van het distilleren vindt haar oorsprong bij de Arabieren. Het waren de Middeleeuwse rondreizende monniken die deze kennis vervolgens naar Europa brachten, zo ook naar Ierland. Terwijl de Britten Ierland veroverden, werd de naam van het Ierse product verbasterd tot “whiskey”. Het waren waarschijnlijk Ierse missionarissen die de techniek naar Schotland brachten. Daar heeft het product de naam “whisky” gekregen en sinds 1494 wordt whisky in Schotland geproduceerd. Inmiddels bestaan er verschillende soorten whisky’s, waaronder single malt, single grain en blended whisky. Blended whisky is een combinatie van verschillende single malt whisky’s. Blended grain daarentegen is een combinatie van verschillende soorten single grain whisky’s. Bekende whisky merken zijn onder andere Johnnie Walker en Jack Daniels.  

Japanse whisky

Sinds 1923 wordt het geproduceerd. Japanse whisky. Een whisky die steeds populairder wordt. Waar de Schotse whisky’s vaak wat zwaarder en rokeriger zijn, wordt de smaak van een Japanse whisky veelal omschreven als mild, zacht en verfijnd. Dat maakt deze whisky geschikt voor iemand die weinig tot gemiddeld whisky drinkt. Een ideale keuze voor een luxe geschenk dus! Vanwege de milde, zachte en verfijnde smaak van Japanse whisky, wint deze whisky steeds meer aan populariteit. Ze zijn er in Japan zelfs zo gek op, dat daar meer whisky genuttigd wordt dan in Schotland, hét whisky-land bij uitstek. In 2015 is een van de Japanse whisky’s verkozen tot de beste whisky ter wereld. De Yamazaki Singe Malt Sherry Cask 2013 om precies te zijn. Shinji Fuyuko, de bedenker van deze whisky, reist voor z’n whisky’s speciaal af naar Spanje om daar eiken voor het whiskyvat uit te zoeken. Alles voor de perfecte whisky. En? Wordt het dit jaar inderdaad een mooie fles Japanse whisky?

Gadgets

Wat naast drank ook onder de noemer “luxe geschenken voor belangrijke zakenrelaties” valt, zijn gadgets. Hoewel gadgets bijzonder geschikt zijn voor bedrijven die in de ICT zitten en bedrijven die veel werken met de nieuwste technologieën, zijn gadgets eigenlijk voor iedereen in je doelgroep bruikbaar. Want zeg nou zelf: zijn we hier niet stiekem allemaal dol op? Wij hebben de tofste weggeefgadgets voor je op een rijtje gezet.

Stappenteller

Voor veel mensen een geliefde gadget. Met een stappenteller kan bijgehouden worden hoeveel stappen hij of zij per dag zet en of dit aantal stappen voldoende is. Doordat een stappenteller zo compact is, is deze erg bruikbaar. Vergeet niet om er een handige broekriemclip bij cadeau te doen. Of, ga zelf ook nog een stapje verder en geef een Apple Watch cadeau. Deze smartwatch houdt exact bij wat je hartslag de hele dag doet, of je wel vaak genoeg opstaat om even te bewegen én hoeveel stappen je hebt gezet.

Bluetooth speaker

Tegenwoordig wordt – mede dankzij het bestaan van verschillende streamingdiensten – muziek alleen nog maar afgespeeld op smartphones of tablets. Hoe heerlijk is het wanneer je je favoriete muziek versterkt kunt afspelen? Zoals z’n naam al doet vermoeden, maakt deze speaker via bluetooth verbinding met een smartphone of een tablet. Het leuke van een bluetooth speaker is dat je deze overal mee naar toe kunt nemen, zelfs op reis. Dat maakt deze gadget geschikt voor zakenrelaties die veel onderweg zijn. DJ, get the party started!

Powerbank

Met het afspelen van muziek raakt de smartphone of tablet natuurlijk sneller leeg. Geen probleem. Het feest kan gewoon doorgaan. Met een powerbank geef je je zakenrelaties de mogelijkheid hun smartphone of tablet op te laden wanneer er geen stopcontact in de buurt is. Er zijn diverse powerbanks met verschillende capaciteit (mAh) en een of zelfs twee USB-uitgangen. Net als de bluetooth speaker is een powerbank uitermate geschikt voor zakenrelaties die veel onderweg zijn.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van luxe geschenken voor belangrijke zakenrelaties. Weet jij al wat je dit jaar gaat geven?

2Bfound is een online marketing bureau te Dordrecht en gespecialiseerd in online marketing voor het MKB. Middels diverse online marketing disciplines zorgt 2Bfound ervoor dat iedere klant is verzekerd van een goede positie in de zoekmachine. Dit wordt onder andere gedaan door alvorens een uitgebreid onderzoek uit te voeren en te bepalen welke zoekwoorden van belang zijn. Dit alles om te zorgen voor gerichte bezoekers naar je website en het behalen van conversies.

Wij verzorgen onder andere:

Zoekmachine Optimalisatie (SEO & SEA)

Conversie Optimalisatie

Online Adverteren (SEA, remarketing etc.)

Content marketing

Social media marketing

E-mail marketing

Webshop ontwikkeling

Online Marketing trainingen

Blijf op de hoogte van de laatste online marketing ontwikkelingen en trends en volg ons op social media en bekijk regelmatig ons blog.