Luxe relatiegeschenken cadeau doen; 4x inspiratie

Een goede zakenrelatie is goud waard. Met een luxe relatiegeschenk kun je je waardering uitspraken naar belangrijke relaties. Een mooi relatiegeschenk op een juist moment kan een zeer positief effect hebben op de zakelijke relatie tussen jou en je klanten. Maar het kiezen van een goed geschenk is niet altijd even eenvoudig. Daarom geven wij jou 5 mooie luxe relatiegeschenken ter inspiratie.

Luxe Chocolade in geschenkblik

Heerlijke Belgische chocolade in een prachtig mat zwart geschenkblik. Het mat zwarte blik in combinatie met een mooi ontwerp bedrukking, rechtstreeks op het blik, geeft een enorm mooie uitstraling. Het ontwerp kun je gebruiken voor een stukje branding, opmaken in het thema van een eventuele campagne, of gebruiken om een boodschap te communiceren. Niet alleen is de heerlijke chocolade een geschenk op zich, de kans dat het blikje en daarmee het geschenk bewaard wordt, is erg groot. Met deze heerlijke luxe chocolade in geschenkblik creëer je meer exposure voor jouw organisatie of bedrijf.

Een kwaliteitswijn in bedrukte kist

Een fles wijn is natuurlijk altijd een mooi geschenk. Een mooie rode wijn wordt altijd gewaardeerd door de ontvanger. Zorg daarom voor een kwaliteitswijn. Laat ook doorschemeren dat de wijn van hoge kwaliteit is. Een wijngeschenk kun je nog een upgrade geven door hem weg te geven in een bedrukte wijnkist. Een mooie bedrukking direct op de wijnkist kan, met het juiste ontwerp, een geweldig resultaat geven. Jouw kist zal eruit springen op het bureau van jouw relatie.

Taste case: A Taste of EAT’alia

De taste case is een uniek geschenk. In een luxe kist een kun je de ontvanger een aantal lekkernijen laten proeven. De Taste Case bestaat in diverse varianten, zoals bijvoorbeeld de Taste of EAT’alia. Hierin worden typische Italiaanse smaakvolle producten gecombineerd. Natuurlijk heerlijke rode wijn, Italiaanse olijfolie en Italiaanse kruiden. De smaakvolle producten worden in het luxe kistje gepresenteerd in chique buisjes. Jouw relatie zal verrast zijn!

Gouden prosecco met bedrukt kaartje

Tot slot de gouden prosecco. Hoe anders kun je op een feestelijk moment jouw zakelijke relatie laten weten dat hij goud waard is? Deze prosecco heeft niet alleen een prachtig vertoon, het is ook nog eens een echte Italiaanse kwaliteitsprosecco: Bottega Gold. Om het flesje kun je een klein kaartje plaatsen, matchend met de fles of in jouw huisstijl. De prosecco leveren wij ook in leuke kleine dubbele wijnkistjes. Zo kan de bubbels gecombineerd worden met een andere lekkernij, of in tweevoud weggegeven worden.

Wij hopen jou met bovengenoemde relatiegeschenken genoeg inspiratie gegeven te hebben! 

 

2Bfound is een online marketing bureau te Dordrecht en gespecialiseerd in online marketing voor het MKB. Middels diverse online marketing disciplines zorgt 2Bfound ervoor dat iedere klant is verzekerd van een goede positie in de zoekmachine. Dit wordt onder andere gedaan door alvorens een uitgebreid onderzoek uit te voeren en te bepalen welke zoekwoorden van belang zijn. Dit alles om te zorgen voor gerichte bezoekers naar je website en het behalen van conversies.

Wij verzorgen onder andere:

Zoekmachine Optimalisatie (SEO & SEA)

Conversie Optimalisatie

Online Adverteren (SEA, remarketing etc.)

Content marketing

Social media marketing

E-mail marketing

Webshop ontwikkeling

Online Marketing trainingen

Blijf op de hoogte van de laatste online marketing ontwikkelingen en trends en volg ons op social media en bekijk regelmatig ons blog.