Maxilia Relatiegeschenken opnieuw genomineerd voor de Best Online Performance award

E-commercebedrijf Maxilia gaat ook dit jaar voor de succestitel: de beste internetleverancier in de promotionele branche. De Best Online Performance 2018. Vorig jaar ging Maxilia met de eerste prijs naar huis en verdedigt graag zijn titel.

De Best Online Performance wordt jaarlijks uitgereikt door initiatiefnemer PromZ. Deze award draait onder meer om vindbaarheid, overzichtelijkheid en functioneren van de website, kennis, assortiment en de positieve beeldvorming van het vak richting de klant.

Zeer gedreven Op deze punten scoorde Maxilia - al ruim tien jaar specialist in promotieartikelen en relatiegeschenken - vorig jaar punten. Volgens de jury bestaat het e-commercebedrijf uit Rhenen ,,uit een groep zeer gedreven mensen die met hun inzet en enthousiasme mensen aan zich weet te binden.’’ Ook de website is volgens hen goed vindbaar.

Niet alleen de website gooide hoge ogen, maar ook de onconventionele werkwijze. De Rhenense titeldrager werkt met het zogeheten Semco-model, waarin vrijheid en ondernemerschap hand in hand gaan. Een volgens het juryoordeel belangrijk onderdeel in de nummer één positie.

Succestitel Naast de stemmen van de jury tellen ook de stemmen van het publiek en de leveranciers mee in de succestitel. Hierbij telt de stem van de vakjury voor 50% en tellen de publieksstemmen en stemmen van de leveranciers beide voor een kwart.

De winnaar wordt begin september bekendgemaakt tijdens de ‘Night of the PromZ’.

FD Gazelle van 2017 Maxilia mag naast de titel Best Online Performance 2017 ook ‘FD Gazelle van 2017’ dragen. Daarmee behoort de specialist in de promotionele branche tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. De award wordt toegekend aan 754 ondernemingen van de 1 miljoen bedrijven in Nederland.

De groei van de hardlopers wordt afgemeten aan de netto-omzet die de afgelopen drie jaar minimaal 20% gestegen moet zijn. Maxilia is winnaar in regio Oost (Utrecht, Overijssel en Gelderland).

Top 250 snelgroeiende bedrijven Daarnaast staat Maxilia in de Top 250 snelgroeiende bedrijven van Nederland. Deze topondernemingen, oftewel scale-ups, zijn geselecteerd door het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE), Rotterdam School of Management – Erasmus Universiteit (RSM) en nlgroeit. Het e-commercebedrijf uit Rhenen behoort tot de zogeheten 250 ‘snelgroeiers’ die verkozen zijn uit meer dan 3000 ondernemingen.

Om tot de lijst te behoren moet er sprake zijn van minimaal tien werknemers en/of 5 miljoen euro omzet. Daarnaast dient een onderneming in de driejarige periode vanaf 2012 een groei van minimaal 20% per jaar in omzet en/of werknemers te hebben gemaakt.

Cross Border award Maxilia maakt niet alleen deel uit van de top snelgroeiende bedrijven in Nederland, maar ook over de grens. Het bedrijf is vijftiende geworden in de lijst van snelst groeiende bedrijven in het buitenland. Voor deze zogeheten Cross Border award, dat wordt uitgereikt tijdens het ‘Cross Border e-commerce Event’ van Dexport, waren dertig ondernemingen genomineerd.

Wil jij jouw stem uitbrengen? Dat kan hier. http://reyezclients.nl/voting/portaal/vote/?id=19

Wij zijn Maxilia Relatiegeschenken!

Missie
Onze klanten komen bij ons voor de laagste prijs en snelste levertijden, daar zijn we goed in. Eenmaal klant, altijd een klant, want bij Maxilia kom je terug in een warm bad. Klanten blijven voor de service en daar zijn we trots op!

Ons team
In een groeiende markt moet je flexibel kunnen zijn. Met ons jonge team krijgen we dat elke keer weer voor elkaar. Scherpe doelstellingen en ambitie om naar het uiterste te streven helpen ons naar de 'next level'​. Wij verwelkomen nieuwe teamleden in onze 'familie'​, want zo voelt het. Als een groep vrienden in plaats van collega's zorgen we dat de zaken op rolletjes lopen. Zo gaat iedereen vol plezier naar zijn of haar werk!
Al is het alleen al vanwege onze prachtige award-winning pand op een nog mooiere locatie, pal aan de Rijn.

Onze Nederlandse top categorieën
Tassen bedrukken
Pennen bedrukken
Mokken bedrukken
Petten bedrukken

Duitsland
Sinds 2014 heeft Maxilia ook een vestiging in Moers, Duitsland. Ook hier hebben we een jong team van verkopers die de markt zo goed mogelijk proberen aan te snijden. Maxilia.de behoort tot de top 7 snelstgroeiende Nederlandse e-commerce bedrijven in het buitenland.

Frankrijk
Sinds 2017 is Maxilia ook actief in Frankrijk. www.maxilia.fr


Visie
Onze klanten willen de beste promotieproducten voor de beste prijs. Deze prijs/kwaliteit-verhouding willen we waarborgen en zo goed mogelijk overbrengen naar u, onze klant.
De website maxilia.nl, het equivalent van onze core business, is ons kanaal naar u. Voor alle partijen is het van groots belang dat de communicatie eerlijk en helder verloopt. Al onze webshops (intussen meer dan 60!) worden continue getest en geoptimaliseerd voor uw gemak.
Na de bestelling streven wij naar een zo spoedig mogelijke afhandeling. Van bestelling tot uitlevering bieden én vragen wij maximale zekerheid. Daar staan wij voor, wij zijn Maxilia.

Een oud spreekwoord vat Maxilia samen: De klant is koning. Wij doen er alles aan dat u zich ook zo voelt. Wij zijn Maxilia, met ons jonge team heten we u van harte welkom als koning.

Laat vandaag nog relatiegeschenken bedrukken bij Maxilia.nl

Vacatures
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ambitieuze collega's. Kijk voor de actuele vacatures op jobs.maxilia.eu