Maxilia Relatiegeschenken in Top 250 Groeibedrijven 2018

E-commercebedrijf Maxilia Relatiegeschenken uit Rhenen staat in de Top 250 snelgroeiende bedrijven van Nederland. De topondernemingen, oftewel scale-ups, zijn geselecteerd door het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE), Rotterdam School of Management – Erasmus Universiteit (RSM) en nlgroeit.

Maxilia in Top 250 Groeibedrijven 2018

E-commercebedrijf Maxilia Relatiegeschenken uit Rhenen staat in de Top 250 snelgroeiende bedrijven van Nederland. De topondernemingen, oftewel scale-ups, zijn geselecteerd door het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE), Rotterdam School of Management – Erasmus Universiteit (RSM) en nlgroeit.

De selectie komt voort uit het ‘ScaleUp Dashboard’ van Academisch Directeur van het ECE en hoogleraar aan RSM, Prof. dr. Justin Jansen. Een jaarlijks onderzoek naar Nederlandse bedrijven die de meeste groei in omzet en/of werknemers hebben behaald tussen 2014 en 2017.

Scale-ups
Maxilia mag zich al ruim tien jaar specialist noemen in promotieartikelen en relatiegeschenken en biedt deze artikelen online aan op de gelijknamige website maxilia.nl. Het bedrijf langs de Rijn in Rhenen is van eenmanszaak uitgegroeid tot e-commercebedrijf met meer dan zestig werknemers in Nederland en over de grens. En behoort daarmee tot de zogeheten 250 scale-ups, die verkozen zijn uit meer dan 3000 ondernemingen.

,,Maxilia is van eenmanszaak uitgegroeid tot e-commercebedrijf met meer dan zestig werknemers in Nederland en over de grens.’’

Werknemersgroei
De 250 ondernemingen uit deze lijst hebben in drie achtereenvolgende jaren meer dan 32.000 banen gecreëerd. De Top 10 is niet alleen gebaseerd op de hoogst gemiddelde jaarlijks werknemersgroei, maar ook op het aantal gecreëerde banen. Beide categorieën worden gemeten in Full-Time Equivalent (FTE), een rekeneenheid waarmee de omvang van een arbeidsovereenkomst of werknemersbestand wordt uitgedrukt. De Top 10 zorgde alleen al voor ruim 17.000 banen. Ruim de helft van de banencreatie van de gehele top.

De Top 250 Groeibedrijven, die vorig jaar voor het eerst werd gepubliceerd, kijkt niet alleen naar omzet. Om tot de lijst te behoren, moet er sprake zijn van minimaal tien werknemers en/of 5 miljoen euro omzet. Daarnaast dient een bedrijf in de driejarige periode vanaf 2012 een groei van minimaal 20% per jaar in omzet en/of werknemers te hebben gemaakt.

Awards 
Maxilia maakt niet alleen deel uit van de top snelgroeiende bedrijven in Nederland, maar ook over de grens. Het bedrijf is vijftiende geworden in de lijst van snelst groeiende bedrijven in het buitenland met maxilia.de en maxilia.fr. Voor deze zogeheten Cross Border award, dat wordt uitgereikt tijdens het ‘Cross Border e-commerce Event’ van Dexport, waren dertig ondernemingen genomineerd. Daarnaast is Maxilia verkozen tot beste online speler van de relatiegeschenken branche en FD Gazelle 2017.

Wij zijn Maxilia Relatiegeschenken!

Missie
Onze klanten komen bij ons voor de laagste prijs en snelste levertijden, daar zijn we goed in. Eenmaal klant, altijd een klant, want bij Maxilia kom je terug in een warm bad. Klanten blijven voor de service en daar zijn we trots op!

Ons team
In een groeiende markt moet je flexibel kunnen zijn. Met ons jonge team krijgen we dat elke keer weer voor elkaar. Scherpe doelstellingen en ambitie om naar het uiterste te streven helpen ons naar de 'next level'​. Wij verwelkomen nieuwe teamleden in onze 'familie'​, want zo voelt het. Als een groep vrienden in plaats van collega's zorgen we dat de zaken op rolletjes lopen. Zo gaat iedereen vol plezier naar zijn of haar werk!
Al is het alleen al vanwege onze prachtige award-winning pand op een nog mooiere locatie, pal aan de Rijn.

Onze Nederlandse top categorieën
Tassen bedrukken
Pennen bedrukken
Mokken bedrukken
Petten bedrukken

Duitsland
Sinds 2014 heeft Maxilia ook een vestiging in Moers, Duitsland. Ook hier hebben we een jong team van verkopers die de markt zo goed mogelijk proberen aan te snijden. Maxilia.de behoort tot de top 7 snelstgroeiende Nederlandse e-commerce bedrijven in het buitenland.
www.maxilia.de

Frankrijk
Sinds 2017 is Maxilia ook actief in Frankrijk. www.maxilia.fr

Spanje
www.maxilia.es

Italië
www.maxilia.it

Visie
Onze klanten willen de beste promotieproducten voor de beste prijs. Deze prijs/kwaliteit-verhouding willen we waarborgen en zo goed mogelijk overbrengen naar u, onze klant.
De website maxilia.nl, het equivalent van onze core business, is ons kanaal naar u. Voor alle partijen is het van groots belang dat de communicatie eerlijk en helder verloopt. Al onze webshops (intussen meer dan 60!) worden continue getest en geoptimaliseerd voor uw gemak.
Na de bestelling streven wij naar een zo spoedig mogelijke afhandeling. Van bestelling tot uitlevering bieden én vragen wij maximale zekerheid. Daar staan wij voor, wij zijn Maxilia.

Een oud spreekwoord vat Maxilia samen: De klant is koning. Wij doen er alles aan dat u zich ook zo voelt. Wij zijn Maxilia, met ons jonge team heten we u van harte welkom als koning.

Laat vandaag nog relatiegeschenken bedrukken bij Maxilia.nl

Vacatures
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ambitieuze collega's. Kijk voor de actuele vacatures op jobs.maxilia.eu