Maxilia Relatiegeschenken wint voor 3de keer de Best Online Performance Award

Hoera! Hoera! Hoera! We juichen niet één keer, niet twee keer, maar drie keer, want Maxilia is voor de derde keer uitgeroepen tot beste internetleverancier in de promotionele branche en daar zijn we apetrots op.

Overzichtelijk
Gisteravond overhandigde de jury van PromZ de Best Online Performance Award met de lovende woorden: ,,Derde jaar op rij winnaar. De site ziet er geweldig uit, is eenvoudig in gebruik en zeer overzichtelijk, zowel mobiel als de desktop-versie.’’

Specialist
Maxilia Relatiegeschenken mag zich al ruim tien jaar specialist noemen in promotieartikelen en relatiegeschenken en biedt deze artikelen online aan op de gelijknamige website maxilia.nl. De jury was niet alleen te spreken over de website van de Rhenense titelverdediger, maar ook over de ontwikkelingen.
Met een glimlach van oor tot oor vertelt Patrick Geijtenbeek, marketeer bij Maxilia, waarom dat een bekroning is op zijn werk  en dat van zijn collega’s. ,,Er werken meer dan zestig ‘Maxilianen’ iedere dag keihard aan een gedeelde droom: de allergrootste worden in de promotionele branche. Eind dit jaar breidt Maxilia uit in Spanje en Italië. Super dat we de titel mogen blijven dragen!’’

Succestitel
Niet alleen de jury heeft invloed op de succestitel, maar ook de stemmen van het publiek en de leveranciers tellen mee. Hierbij telt de stem van de vakjury voor 50% en tellen de publieksstemmen en stemmen van de leveranciers beide voor 25%.

De Best Online Performance Award werd voor de vierde keer uitgereikt.

Contact:
Patrick Geijtenbeek
Online Marketing Blog Site

Wij zijn Maxilia Relatiegeschenken!

Missie
Onze klanten komen bij ons voor de laagste prijs en snelste levertijden, daar zijn we goed in. Eenmaal klant, altijd een klant, want bij Maxilia kom je terug in een warm bad. Klanten blijven voor de service en daar zijn we trots op!

Ons team
In een groeiende markt moet je flexibel kunnen zijn. Met ons jonge team krijgen we dat elke keer weer voor elkaar. Scherpe doelstellingen en ambitie om naar het uiterste te streven helpen ons naar de 'next level'​. Wij verwelkomen nieuwe teamleden in onze 'familie'​, want zo voelt het. Als een groep vrienden in plaats van collega's zorgen we dat de zaken op rolletjes lopen. Zo gaat iedereen vol plezier naar zijn of haar werk!
Al is het alleen al vanwege onze prachtige award-winning pand op een nog mooiere locatie, pal aan de Rijn.

Onze Nederlandse top categorieën
Tassen bedrukken
Pennen bedrukken
Mokken bedrukken
Petten bedrukken

Duitsland
Sinds 2014 heeft Maxilia ook een vestiging in Moers, Duitsland. Ook hier hebben we een jong team van verkopers die de markt zo goed mogelijk proberen aan te snijden. Maxilia.de behoort tot de top 7 snelstgroeiende Nederlandse e-commerce bedrijven in het buitenland.
www.maxilia.de

Frankrijk
Sinds 2017 is Maxilia ook actief in Frankrijk. www.maxilia.fr

Spanje
www.maxilia.es

Italië
www.maxilia.it

Visie
Onze klanten willen de beste promotieproducten voor de beste prijs. Deze prijs/kwaliteit-verhouding willen we waarborgen en zo goed mogelijk overbrengen naar u, onze klant.
De website maxilia.nl, het equivalent van onze core business, is ons kanaal naar u. Voor alle partijen is het van groots belang dat de communicatie eerlijk en helder verloopt. Al onze webshops (intussen meer dan 60!) worden continue getest en geoptimaliseerd voor uw gemak.
Na de bestelling streven wij naar een zo spoedig mogelijke afhandeling. Van bestelling tot uitlevering bieden én vragen wij maximale zekerheid. Daar staan wij voor, wij zijn Maxilia.

Een oud spreekwoord vat Maxilia samen: De klant is koning. Wij doen er alles aan dat u zich ook zo voelt. Wij zijn Maxilia, met ons jonge team heten we u van harte welkom als koning.

Laat vandaag nog relatiegeschenken bedrukken bij Maxilia.nl

Vacatures
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ambitieuze collega's. Kijk voor de actuele vacatures op jobs.maxilia.eu