Maxilia relatiegeschenken wint weer Best Online Performance award

Maxilia is voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot beste internetleverancier in de promotionele branche. De 'Best Online Performance' award werd dinsdagavond uitgereikt door initiatiefnemer PromZ in Expo Houten.

Het e-commercebedrijf uit Rhenen is al meer dan tien jaar specialist in promotieartikelen en relatiegeschenken en werd ook vorig jaar bekroond tot winnaar. ,,We zijn ontzettend blij dat we het succes van vorig jaar mogen verlengen", vertelt Alexander Greefhorst van IT, die de prijs namens het team in ontvangst nam.

Volgens het juryrapport, waarin de stemmen van leveranciers en klanten ook gelden, bestaat Maxilia uit ,,een groep zeer gedreven mensen die met inzet en enthousiasme klanten aan zich weet te binden.”

Gedrevenheid
De vakjury was niet alleen lovend over de gedrevenheid van het team, maar ook over de website van Maxilia. ,,De mooie website is goed vindbaar, heeft een overzichtelijke desktop en werkt goed met afbeeldingen", aldus John Michael Swaab, directeur van Het Portaal Uitgevers en jurylid.

Maxilia is naast titelverdediger van de beste internetleverancier van het jaar ook benoemd tot ‘FD Gazelle van 2017’. Daarmee behoort de organisatie uit Rhenen tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. De award wordt ieder jaar uitgereikt door het Financieele Dagblad (FD) en wordt toegekend aan slechts 754 ondernemingen van de 1 miljoen bedrijven in Nederland.

Groei
De groei van de hardlopers wordt afgemeten aan de netto-omzet die de afgelopen drie jaar minimaal 20% gestegen moet zijn. Maxilia, die op de gelijknamige website maxilia.nl relatiegeschenken en promotieartikelen aanbiedt, is winnaar in regio Oost. Dat is Utrecht, Overijssel en Gelderland.

CrossBorder Top 30
Maxilia is dit jaar ook genomineerd voor de CrossBorder Top 30 en behoort daarmee tot de snelst groeiende Nederlandse e-commercebedrijven die in het buitenland actief zijn. De uitreiking is op 6 september tijdens het CrossBorder Event in Utrecht.

 

De 'Best Online Performance' award werd voor het derde jaar uitgereikt door PromZ en draait onder meer om vindbaarheid, overzichtelijkheid en functioneren van de website, kennis, assortiment en de positieve beeldvorming van het vak richting de klant.

Wij zijn Maxilia Relatiegeschenken!

Missie
Onze klanten komen bij ons voor de laagste prijs en snelste levertijden, daar zijn we goed in. Eenmaal klant, altijd een klant, want bij Maxilia kom je terug in een warm bad. Klanten blijven voor de service en daar zijn we trots op!

Ons team
In een groeiende markt moet je flexibel kunnen zijn. Met ons jonge team krijgen we dat elke keer weer voor elkaar. Scherpe doelstellingen en ambitie om naar het uiterste te streven helpen ons naar de 'next level'​. Wij verwelkomen nieuwe teamleden in onze 'familie'​, want zo voelt het. Als een groep vrienden in plaats van collega's zorgen we dat de zaken op rolletjes lopen. Zo gaat iedereen vol plezier naar zijn of haar werk!
Al is het alleen al vanwege onze prachtige award-winning pand op een nog mooiere locatie, pal aan de Rijn.

Onze Nederlandse top categorieën
Tassen bedrukken
Pennen bedrukken
Mokken bedrukken
Petten bedrukken

Duitsland
Sinds 2014 heeft Maxilia ook een vestiging in Moers, Duitsland. Ook hier hebben we een jong team van verkopers die de markt zo goed mogelijk proberen aan te snijden. Maxilia.de behoort tot de top 7 snelstgroeiende Nederlandse e-commerce bedrijven in het buitenland.
www.maxilia.de

Frankrijk
Sinds 2017 is Maxilia ook actief in Frankrijk. www.maxilia.fr

Spanje
www.maxilia.es

Italië
www.maxilia.it

Visie
Onze klanten willen de beste promotieproducten voor de beste prijs. Deze prijs/kwaliteit-verhouding willen we waarborgen en zo goed mogelijk overbrengen naar u, onze klant.
De website maxilia.nl, het equivalent van onze core business, is ons kanaal naar u. Voor alle partijen is het van groots belang dat de communicatie eerlijk en helder verloopt. Al onze webshops (intussen meer dan 60!) worden continue getest en geoptimaliseerd voor uw gemak.
Na de bestelling streven wij naar een zo spoedig mogelijke afhandeling. Van bestelling tot uitlevering bieden én vragen wij maximale zekerheid. Daar staan wij voor, wij zijn Maxilia.

Een oud spreekwoord vat Maxilia samen: De klant is koning. Wij doen er alles aan dat u zich ook zo voelt. Wij zijn Maxilia, met ons jonge team heten we u van harte welkom als koning.

Laat vandaag nog relatiegeschenken bedrukken bij Maxilia.nl

Vacatures
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ambitieuze collega's. Kijk voor de actuele vacatures op jobs.maxilia.eu