Michiel Muller (Picnic) spreker en gast op Het Nationale Franchise Congres 2019

Tijdens het aanstaande Nationale Franchise Congres, op 3 oktober aanstaande in Amsterdam, zal Michiel Muller een presentatie en seminar verzorgen over Picnic, disruptie en ondernemerschap. Muller is eigenaar en oprichter van het succesvolle boodschappenconcept Picnic.

Serieondernemer Michiel Muller gaat vertellen hoe hij drie verschillende markten met succes wist open te breken. Met Tango introduceerde hij de onbemande tankstations in Nederland. De klant kan hier 24/7 terecht en zelf afrekenen. Daarna brak hij met Route Mobiel het monopolie van de ANWB. Met Picnic werd de supermarktwereld compleet op zijn kop gezet, geen winkels, geen bezorgkosten, geen wachttijden.

Hoe dit relateert en vertaalt naar franchise gaat Muller toelichten in een seminar. Hij duikt samen met het publiek de diepte in en probeert kansen te verkennen voor formules die veelal meerdere franchisenemers moet overtuigen van een nieuwe koers, alvorens tot actie over te kunnen gaan.

Deelnemers van het Congres zullen in besloten omgeving ruimte krijgen Muller vragen te stellen over al zijn ondernemingen.

Bent u werkzaam bij een franchiseformule en wilt u ook Het Nationale Franchise Congres bijwonen? Schrijf u dan hier in.

De Nationale Franchise Gids, het Franchise Platform

De Nationale Franchise Gids faciliteert een platform waarop franchisegevers, franchisenemers en gekwalificeerde toeleveranciers met elkaar in contact komen. Het platform bestaat uit www.denationalefranchisegids.nl, de wekelijkse nieuwsbrief, De Nationale Franchise Krant en is natuurlijk ook bereikbaar via onze social media. Ieder medium heeft het hoogste bereik van de markt, zowel in franchise als retailbreed.

Ook organiseren wij de Franchise beurs Onderneem 't! en Het Nationale Franchise Congres. Zowel qua aantal bezoekers als qua aantal cliënten is De Nationale Franchise Gids met afstand marktleider. Wij verwerken per maand circa 675 kandidaten die per persoon bij gemiddeld twee formules informatie aanvragen.

Meer weten?

Bezoek onze website www.denationalefranchisegids.nl of neem contact met ons op via (055) 8200 226.