MKB Nederland helpen met financiering voor innovatie

Door de overname van RTE Adviesgroep verstevigt De Breed & Partners haar positie als landelijk adviesbureau voor innovatiefinanciering.

Na de strategische overname van crowdfundingplatform Investormatch in 2016, is het nu de beurt aan RTE om deel te gaan uitmaken van het DB&P imperium. Hiermee haalt DB&P extra expertise in huis, zodat er een aanbod komt van een optimale financieringsmix. Deze optimale mix kan bestaan uit een uitgebalanceerde combinatie van technologie-subsidies, kredieten, fiscale regelingen, crowdfunding, garanties en risicokapitaal.

DB&P en RTE Adviesgroep

RTE Adviesgroep is opgericht in 1997 en gevestigd in Tilburg. DB&P neemt alle activiteiten en 7 medewerkers van RTE Adviesgroep over. Sjef van Kemenade en John Krijger worden partner bij DB&P. John Krijger van RTE zegt hierover: “Wij zijn erg gemotiveerd om verder te groeien als full service aanbieder op innovatiefinanciering vraagstukken. We hebben gezamenlijk alle kennis en netwerken in huis. Goed nieuws dat DB&P met de integratie van RTE deze strategische route nu versneld kan vormgeven.”

De ideale financieringsmix

RTE Adviesgroep helpt bedrijven bij het verkrijgen en slim inzetten van kapitaal. Net als DB&P, focust RTE zich op innovatieve bedrijven in de Industrie en ICT, waarbij zij zich reeds toelegt op het gehele spectrum van de financieringsmix. Met Investormatch en RTE in de portefeuille  is DB&P nóg beter in staat te adviseren over het volledige palet van beschikbare financieringsmiddelen. Lees het volledige nieuwsbericht op www.debreed.nl.

 

 

Stel dat u voldoende financiële ruimte heeft om sneller te kunnen innoveren. Wij ondersteunen u graag bij het realiseren hiervan. De Breed & Partners helpt technisch innovatieve bedrijven bij het vinden van financiering voor innovatie. Het volledige dienstenpakket voor financiering bestaat uit technologie subsidies, crowdfunding, kredieten, participaties en een investeerdersnetwerk. DB&P gaat voor u op zoek naar de passende financiële middelen om uw innovatie mogelijk te maken!