Nieuwe trainer Incademy lanceert “Marketing doe je zo!” voor ondernemers met veel ambitie en weinig tijd.

Amersfoort, oktober 2018 – Incademy lanceert de marketingleergang “Marketing doe je zo” tijdens het eerste Offline Webinar voor Marketing op 20 november 2018 in Amersfoort. Tijdens dit event ervaren ondernemers hoe eenvoudig persoonlijke marketing voor hen kan werken en maken ze kennis met de trainers en andere ondernemers.

Incademy heeft voor ondernemers en kleinere organisaties de leergang Marketing doe je zo! ontwikkeld. Een op maat gemaakte praktische leergang waarin ambitieuze ondernemers zelf  aan de slag gaan met de marketing van hun bedrijf. Ieder onderwerp wordt door specialisten op dat specifieke onderwerp gegeven. Allemaal ondernemers die ook zelf deze stappen hebben doorleefd en de valkuilen kennen.

Professionals inhuren wordt vaak gezien als “duur” of zelfs “onbetaalbaar”. En als ze worden aangetrokken wordt er niet zelden maar een deel opgepakt; een website, een klantreis of online marketing. Juist het verband tussen álle onderdelen van marketing is belangrijk. Hoe past het in elkaar en wat is de volgorde waarin je zaken moet oppakken? En waarom? Hoe versterkt het elkaar? Dat is wat deze opleiding helder uitlegt, zodat ondernemers weer de regie krijgen over hun marketing.

Tijdens het Offline Webinar maken de ondernemers persoonlijk kennis met de trainers, elkaar en het geheim van persoonlijke en oprechte marketing. Belangstellenden voor het Offline Webinar kunnen zich aanmelden via: https://www.incademy.nl/offlinewebinar/

Stop met dwalen door de online marketing jungle

Laten we eerlijk zijn, online is enorm overweldigend. We zijn er allemaal wel eens in verdwaald.

Wat dat betreft is het net een jungle.

Er zijn duizenden routes, ontwikkelingen, technieken, trends en valkuilen. Daarnaast zijn er allemaal goerilla's die continu roepen dat hun techniek of truc je gaat helpen meer succes te krijgen. Ze geven je het gevoel dat het online succes voor het oprapen ligt. De praktijk wijst echter anders uit....

Misschien is het tijd om even op adem te komen, een stap terug te doen en vanaf een afstandje te bekijken wat nou voor jouw bedrijf, met jouw mogelijkheden en met jouw verhaal de beste marketing strategie is in de online jungle. 

Om zo de online marketing jungle in jouw voordeel in te zetten. Zodat je opvalt, de juiste bezoekers aantrekt en klanten krijgt.  

Laat the Runneboom Connection als gids voor de online marketing jungle jou hierin helpen. Wij doen dit middels training, advies en uitvoer.