Ontbijtsessie ‘Hoe regel ik zelf mijn pensioen?’ bij Social Impact Factory Utrecht

Amsterdam, 23 november 2017 – Woensdag 29 november van 09.00 tot 10.00 uur kunnen zzp’ers, ondernemers en werknemers zonder pensioenregeling de gratis ontbijtsessie ‘Hoe regel ik zelf mijn pensioen’ bijwonen bij Social Impact Factory Utrecht aan Vredenburg 40.

Tijdens het ontbijt wordt je in heldere taal helemaal bijgepraat over hoe je zelf je pensioen regelt. De ontbijtsessie is een workshop die wordt gegeven door Sjaak Zonneveld van BrightPensioen dat is gespecialiseerd in pensioenen voor deze doelgroep. Binnen een uurtje leggen ze je op een leuke manier alles uit over de pensioenregeling in Nederland en hoe jij het beste jouw pensioen kan regelen. Na afloop is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Aanmelden kan hier.

Tijdens de workshop bij komen de volgende onderwerpen aan bod:

• Wat zijn de 7 mogelijkheden om zelf je pensioen te regelen? En wat zijn hiervan de voor- en nadelen?
• Wat is tussenpensioen?
• De belangrijkste pensioentips.
• Hoe bereken je hoeveel je moet inleggen voor je pensioen?
• Hoe maak je maximaal gebruik van de fiscale voordelen?

                                                                        ///

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sjaak Zonneveld, commercieel directeur van BrightPensioen, 06 – 36 57 15 32 of sjaak@brightpensioen.nl

Over BrightPensioen

BrightPensioen is opgericht omdat pensioen flexibeler, eerlijker en duurzamer kan. BrightPensioen biedt flexibele pensioenopbouw (in de zogenoemde derde pijler) voor zzp’ers, DGA’s en andere mensen die graag zelf pensioen willen opbouwen. De gebruikelijke businessmodellen in de financiële wereld worden door de totaal andere aanpak op de schop genomen. BrightPensioen is de enige aanbieder die geen geld verdient aan het pensioenvermogen van de deelnemers, maar aan een jaarlijks lidmaatschap. Zo blijft er meer over voor de deelnemers. Deelnemers zijn mede-eigenaar via een deelnemerscoöperatie. Ze bepalen mede de koers en delen mee in de winst. Het vermogen wordt tegen kostprijs belegd in een 100% duurzaam lifecycle fonds. BrightPensioen is een social enterprise, in 2013 opgericht door Karin Jakobsen. 

https://brightpensioen.nl

BrightPensioen kreeg in november 2017 van onafhankelijk benchmarkinstituut MoneyView in de jaarlijkse vergelijking van lijfrenteproducten de hoogste score van vijf sterren.