Opslagspecialist Boxx start met gratis ophaalservice bij huur van opslagruimte

Boxx is gestart met een unieke ophaalservice bij het huren van een opslagruimte. Met de gratis ophaalservice wordt de opslagbox eerst voorgereden bij de klant, waar deze gratis wordt volgeladen door professionele Boxx verhuizers en tegen de laagste prijs van Nederland worden opgeslagen op een Boxx locatie. Boxx is de eerste grote aanbieder van tijdelijke opslagruimte die met opslagruimte op wielen met gratis verhuizers komt.

Volgens algemeen directeur Boxx Opslag Groep Erwin Fleer neemt Boxx met de nieuwe service een grote zorg weg bij klanten: "We nemen een belangrijke ergernis weg bij huren van tijdelijke opslagruimte: het regelen van vrienden en sjouwen met zware spullen. Daarom neemt Boxx dit over. Dit past helemaal in het rijtje van Bol.com, Picnic, en Coolblue, waarbij werk uit handen wordt genomen door professionals en je tijd overhoudt voor de dingen die echt belangrijk zijn." 

De ophaalservice scheelt niet alleen een hoop tijd en gedoe, het is uiteindelijk ook beter voor je spullen. Inboedel een busje in- en uitladen gaat namelijk zelden zonder horten en stoten. Professionele verhuizers zorgen ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken om dat je goede vriend onvoorzichtig met je glazen koffietafel omgaat. Daarnaast hoeven de spullen slechts één keer in- en uitgeladen te worden bij het tijdelijk opslaan, omdat de opslagbox in zijn geheel naar de opslaglocatie wordt gereden.

Laagste prijsgarantie in een groeiende markt

Boxx is de eerste grote aanbieder van tijdelijke opslagruimte die komt met een gratis ophaalservice. De service is er voor iedereen die opzoek is naar meer gemak en niet zelf meer met zware spullen wil sjouwen. Of dat nu is om tijd en moeite te besparen of het risico op schade aan de inboedel te minimaliseren. 

Niet alleen zet Boxx in op optimale service voor de klant, maar biedt het gegarandeerd de laagste prijs. Daarmee is Boxx een grote uitdager voor de traditionele opslagverhuurders als Alsafe en Shugard. 

Boxx schaalt op met opslagverhuur Schiedam

Momenteel is Boxx de nummer drie opslagverhuurder in Nederland, met twaalf vestigingen in de omgeving van Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Begin deze maand is in Schiedam de grootste locatie van Nederland geopend, met 23.000m2 aan opslagcapaciteit voor particulieren en bedrijven. 

Mobiele opslagruimte met Boxx on Wheels

Boxx is de enige verhuurder in Nederland die verplaatsbare opslagruimte voor kan komen rijden, inclusief verhuizers. Alle mobiele opslagunits worden na het inladen naar een van de beveiligde Boxx-locaties in Nederland gereden, waar ze voor een periode naar wens kunnen worden opgeslagen. Dat is veel makkelijker dan het zelf heen en weer rijden van spullen naar de opslag en Boxx is ook nog eens de goedkoopste.