PAY. als eerste Payment Service Provider live met OK!

OK is een app die de fysieke portemonnee vervangt. De consument kan verschillende betaalrekeningen en klantenkaarten aan de OK-app koppelen, maar ook eenvoudig tickets, loten en spaar- en kortingsacties opslaan. Zo kan de consument zowel offline als online met de OK-app betalen. PAY. wil als innovatieve Payment Service Provider haar klanten graag als eerste de mogelijkheid bieden om OK payments te verwerken in hun omnichannel omgeving.

''We kenden natuurlijk al een aantal betaaloplossingen via de smartphone, maar de combinatie en het gemak om altijd jouw klantenkaarten bij de hand te hebben in één betaal-app is vernieuwend. Dat past goed binnen de innovatieve oplossingen die PAY. aanbiedt'', geeft John D’Hanis, Head of Strategic Partnerships aan.

Betalen via één simpele OK

De OK-app is compatibel met alle Nederlandse bankpassen. Voor online transacties kan eenvoudig gebruik worden gemaakt van de QR-scanner die is ingebouwd in de app. Voor in-store betalingen wordt er een barcode aangemaakt van de betaalpas die gescand kan worden door de kassamedewerker. Na het scannen bevestigt de consument de transactie door op de OK-button te klikken. Klantkaarten of kortingsacties worden automatisch meegenomen in het transactieproces.

''De OK-app biedt al gemak en voordeel voor veel consumenten doordat klantenkaarten eenvoudig en overzichtelijk opgeslagen kunnen worden. Met PAY. bieden wij ook bij het online shoppen meer gemak door consumenten eenvoudig en snel met de OK-app te laten afrekenen,'' zegt Redmer de Vries van OK.

Waardevolle inzichten voor targeting campagnes

De OK-app levert niet alleen gemak op voor de consument, maar ook waardevolle inzichten voor de merchant. Door betalen, sparen en andere functionaliteiten met de OK-app te faciliteren, ontstaan er klantprofielen die gebruikt kunnen worden voor gerichte targeting. Maar ook wanneer een consument alleen met de OK-app betaalt, biedt dit al de mogelijkheid een start te maken met het bouwen van profielen. Dit is volledig in lijn met de nieuwe Europese privacywetgeving (GDPR).

OK integreren in jouw webshop of kassasysteem

Wil jij OK als betaalmethode integreren in jouw webshop of kassasysteem? Of heb jij behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op via sales@pay.nl of telefonisch via 088-88 666 66 en één van onze specialisten helpt jou graag verder.

Betalen op internet, iedereen doet het zonder erbij na te denken: kies, betaal en de producten of diensten worden geleverd. Of lijkt het eenvoudiger dan het is? Pay.nl stond aan de wieg van online betalingen. Al voor de eeuwwisseling ontstond zo de eerste echte ‘online bestelling’. Waarna de digitale revolutie zich in rap tempo heeft voltrokken. Banken innoveren met nieuwe betaaloplossingen, creditcardmaatschappijen blijven vernieuwen, en vergeet al die waardevolle start-ups niet die de markt bestormen met frisse ideeën! Amper bij te houden voor een enthousiaste ondernemer, maar stilstand betekent achteruitgang in de wereld van de FinTech.

Gelukkig is er Pay.nl, een betrouwbare, slimme, gedreven partner die dagelijks tienduizenden betalingen in de Benelux en daarbuiten in goede banen leidt. We timmeren hard aan de weg om de grootste full-service omnichannel betaalverwerker in onze markt te worden. Vanuit onze locaties in Amsterdam, Spijkenisse en Enschede houden we elkaar scherp en kritisch. En werken we als hechte groep aan onze missie: veilige en betrouwbare betalingen mogelijk maken. 

Kies, betaal en klaar! (De rest doen wij.)