Pure Luxe opent Business Paviljoen op kunstbeurs PAN Amsterdam

Kunstbeurs PAN Amsterdam opent dit jaar voor het eerst samen met Pure Luxe het Business Paviljoen. Bedrijven kunnen op het paviljoen een eigen stand creëren.

PAN Amsterdam maakt natuurlijk deel uit van hetgeen wij bestempelen als ‘Pure Luxe’ en dit jaar is voor ons – en u – extra speciaal. De editie van 2019 zal plaatsvinden van 23 november tot en met 1 december en er staat ons heel wat te wachten. Om te beginnen zullen we ons zesde magazine onthullen tijdens PAN Amsterdam. Opnieuw een spectaculaire editie, met uiteraard weer een spraakmakende gast op de cover. De onthulling zal plaatsvinden in het Business Paviljoen powered by Pure Luxe – een bijzondere plek waar u met uw onderneming onderdeel van kan zijn.

Voor het eerst wordt er dit jaar tijdens de PAN Amsterdam een speciaal Business Paviljoen gebouwd

Wie bekend is met de PAN Amsterdam, is ervan op de hoogte dat de kunstbeurs gedurende negen dagen een groot aantal bezoekers verwelkomt uit allerlei sectoren. Maar liefst 40.000 bezoekers kunnen genieten van alle aangeboden kunst variërend van Oude Meesters, tot Contemporaine, Modern, juwelen, foto’s, design, etc. Omdat dit een uitgelezen kans is publiek op een unieke manier te bereiken, heeft PAN Amsterdam dit jaar voor het eerst een Business Paviljoen in het leven geroepen, in samenwerking met Pure Luxe. Een paviljoen bedoelt om de brug te slaan tussen PAN en ondernemers van buitenaf.

PAN Amsterdam hecht grote waarde aan de samenwerking tussen partners en sponsoren

Ieder jaar vormt de kunstbeurs een hecht fundament met samenwerkende partijen en partners. Met een totaliteit van zo’n 110 kunsthandelaren wordt een netwerk gevormd dat op de meest ideale wijze tot uiting komt gedurende de beurs. Door hier het Business Paviljoen op unieke wijze tussen te positioneren, wordt iedere deelnemende partij op de best mogelijke manier gepresenteerd aan een zeer hoogwaardige doelgroep.

Juist die kracht maakt dat we dit jaar als Pure Luxe deel willen nemen aan PAN Amsterdam – en wel via deze constructie. Door het creëren van het Business Paviljoen kunnen we enkele bijzondere plekken aanbieden voor geïnteresseerde ondernemers, bedrijven en hun verhaal. Een unieke positie om op vruchtbare wijze in contact te komen met een kwalitatief hoogwaardige doelgroep.

Een complete formule voor een succesvolle beurs

Met de combinatie van het publiek van PAN Amsterdam, een speciaal Business Paviljoen én de reuring die wij creëren rondom onze Magazine-launch, bieden we een unieke formule voor ondernemers om hun verhaal te etaleren. Door het vormen van slechts een beperkt aantal stands, bewaren we een intimiteit binnen het Business Paviljoen, dat daarmee een exclusieve sfeer uit weet te ademen. Uiteraard geheel in lijn met het hoge niveau dat PAN Amsterdam nastreeft.

We nodigen u graag uit om met ons deel te nemen aan de komende editie van de PAN Amsterdam, vanaf 23 november (besloten opening) en 24 november tot en met 1 december (publieksdagen). Voor meer informatie en specifieke vragen (denk aan een passende combi-deal rondom een stand, het magazine en de website) willen we u graag vragen een mail te sturen naar floris@pureluxe.nl of bellen naar 06-27070707.