Reserveer nu een tijdslot en Versterk uw Bedrijfsvoering!

Een droomscenario van elke ondernemer: je bent de oprichter van dat ene bedrijf dat na jaren snoeihard werken super succesvol blijkt te zijn. Niet alleen in termen van omzet, winst en klanten, maar ook in termen van “disruptie” en maatschappelijke impact. Snelle toegang tot de markt, lage kosten en veel beschikbare informatie (door internet) maakt het mogelijk om snel als organisatie te groeien.

Snel groeiende organisaties zijn ontzettend goed in Marketing & Sales. De ondernemers weten hoe ze het klant naar de zin moet maken en hoe je het product in de markt zet. Maar dat is maar één kant van het verhaal.

Vooral als de organisatie gaat groeien is het van belang aandacht te hebben voor de interne beheersing. Is de organisatie wel weerbaar genoeg om de snelle groei aan te kunnen? En om zich te beschermen tegen risico’s die ook meegroeien?  Zijn bedrijfsprocessen wel stevig genoeg ingericht? Aspecten die vaak te weinig aandacht krijgen als het bedrijf flink gaat groeien.

Een sterke bedrijfsvoering levert veel voordelen op. Zie het artikel: de TOP 10 Supervoordelen van een Bedrijfsvoering op Orde!

RISKAOIC biedt nu de mogelijkheid om u op een laagdrempelige wijze en zonder kosten op weg te helpen bij het versterken van de bedrijfsvoering. Elke vrijdag kunt u tussen 10.00 en 14.00 een tijdslot reserveren voor een vragenuurtje & college over het onderwerp naar keuze op het gebied van interne beheersing/bestuurlijke informatievoorziening/ administratieve organisatie (AO/IC)/ bedrijfsprocessen/ interne controle etc. Dit kan u op weg helpen om de bedrijfsvoering van de eigen organisatie robuuster te maken en de doelstellingen op  een efficiënte en effectieve wijze te realiseren.

Via deze link kunt u zich eenvoudig aanmelden en het gewenste tijdslot doorgeven. U ontvangt dan binnen 1 dag een link voor het vragenuurtje en mini – college in Microsoft Teams.