Robidus gaat samenwerking aan met Way2Web Software

Robidus, toonaangevend dienstverlener op het gebied van sociale zekerheid, is een samenwerking aangegaan met Way2Web Software uit Utrecht. Way2Web gaat een platform ontwikkelen dat het AFAS-systeem van klanten koppelt met de Robidus HRControlNet applicatie.

Voor het kunnen uitvoeren van de dienstverlening op het gebied van sociale zekerheid is het noodzakelijk dat klanten van Robidus ziekteverzuimgegevens correct en tijdig aanleveren. Voor een aantal klanten geldt dat zij dit verzuim al registreren in hun AFAS Software. Met dit door Way2Web ontwikkelde platform worden deze gegevens automatisch vanuit AFAS Software in de Robidus HRControlNet applicatie ingelezen.

Robidus koos voor Way2Web vanwege de hoge standaarden op veiligheidsgebied (ISO- en NEN-gecertificeerd), de ervaring met maatwerksoftware en de kennis van AFAS.

Voor Way2Web is dit een bijzondere opdracht omdat Robidus behalve dienstverlener, zelf ook softwareontwikkelaar is.

Over Way2Web
Way2Web Software ontwikkelt innovatieve applicaties voor klanten die een beslissende stap voorwaarts willen zetten. Die het anders en beter willen doen dan de rest.
Wij noemen dat: next level software. We zijn ISO en NEN gecertificeerd en gevestigd in Utrecht en werken met een team van 26 mensen aan software die echt het verschil maakt.

Over Robidus
Robidus is de toonaangevende autoriteit op het gebied van sociale zekerheid in Nederland. Met hun diensten bieden zij grote werkgevers ‘grip op sociale zekerheid’: door het stimuleren van arbeidsparticipatie, beheersen van uitval en het voldoen aan wettelijke verplichtingen worden de loonkosten verlaagd. 

Way2Web Software ontwikkelt innovatieve applicaties voor klanten die een beslissende stap voorwaarts willen zetten. Die het anders en beter willen doen dan de rest.
Wij noemen dat: next level software.

https://youtu.be/TEZPcGcUV2c