Samenwerking Bookings2work.com & Regus

Bookings2work.com & Regus starten samenwerking in Nederland.

Regus zal zes Amsterdamse locaties toevoegen aan het platform van Bookings2work.com. Er zullen de komende maanden meer Regus locaties worden toegevoegd.

Michel Strating (Area Manager Regus) “Ik heb eerder met Bookings2work.com gewerkt. De samenwerking met Bookings2work.com was altijd plezierig en efficiënt. Het platform biedt Regus alle mogelijkheden om onze locaties onder de aandacht te brengen.”.

Gabrielle Henskens (Co-founder & Manager Operations Bookings2work.com) ‘We zijn zeer verheugd dat Regus zo enthousiast was om aan boord te komen bij Bookings2work.com. Ik kijk er erg naar uit om in de komende maanden meer Regus locaties toe te voegen en een sterke en winstgevende samenwerking met Regus op te bouwen’.

Bookings2work.com heeft op dit moment meer dan 20,000 werkplekken beschikbaar op hun platform en dit aantal is sterk groeiende. Flexibele werkplekken, privékantoren en vergaderruimten kunnen allemaal via het platform worden geboekt. Zoeken, boeken en betalen/reserveren kan met een paar klikken  worden gerealiseerd!

Over Bookings2work.com

Bookings2work.com B.V. is DE one-stop-shop voor al je (flexibele) werkplek benodigdheden. Sinds de oprichting in 2016, biedt Bookings2work.com vele verschillende soorten werkplekken aan, waarbij wij proberen de meest voordelige prijzen aan te bieden. Het maakt niet uit of je nu een werkplek zoekt voor een uur of voor een jaar, Bookings2work.com biedt het allemaal aan. Bookings2work.com maakt het mogelijk om de perfecte werkplek te vinden, waarbij je per direct een boeking kunt maken, aantrekkelijk voor de zakelijke markt over de hele wereld.

Over Regus

Regus is een toonaangevende aanbieder van werkplekken wereldwijd. We hebben een uitstekend netwerk van kantoor-, coworking- en vergaderruimtes waar mensen en bedrijven in elke stad ter wereld gebruik van kunnen maken. Met deze internationale infrastructuur bieden we bedrijven ondersteuning voor elke zakelijke kans die ze krijgen. 

Dankzij ons netwerk van werkruimtes kunnen bedrijven overal werken, zonder opstartkosten en zonder dat ze kapitaalinvesteringen moeten doen. Het biedt onze klanten directe kostenvoordelen en de mogelijkheid om hun kantoorportfolio volledig uit te besteden. Dit netwerk is opgezet om de productiviteit te verhogen en 2,5 miljoen gelijkgestemde professionals met elkaar te verbinden. U maakt direct deel uit van een wereldwijde community. 

 

Bookings2work.com B.V. is DE one-stop-shop voor al je flexibele werkplek benodigdheden.

Sinds de oprichting in 2016, biedt Bookings2work.com vele verschillende soorten werkplekken aan, waarbij wij proberen de meest voordelige prijzen aan te bieden. Het maakt niet uit of je nu een werkplek zoekt voor een uur of voor een jaar, Bookings2work.com biedt het allemaal aan. 

Bookings2work.com maakt het mogelijk om de perfecte werkplek te vinden, waarbij je per direct een boeking kunt maken, aantrekkelijk voor de zakelijke markt over de hele wereld.