Schrijf je nu in voor de TV Star-competitie van All Response Media Nederland

Alle in Nederland gevestigde startups en scale-ups worden uitgenodigd zich in te schrijven voor de TV Star competitie, georganiseerd door mediabureau All Response Media. De winnaar wordt beloond met een volledig gefinancierde TV-reclamecampagne (media én creatie) ter waarde van € 50.000. Ga naar http://www.allresponsemedia.com/success-stories/tv-star-nl/ om je aan te melden! Deadline voor deelname is 8 maart a.s.

In de voorgaande drie edities in de UK wonnen Calm.com, minicabit, Trouva en Lovespace deze competitie en dit jaar wordt TV Star competitie voor het eerst ook in Nederland gevoerd.

Nadat de startups en scale-ups zich hebben aangemeld, wordt een eerste selectie gemaakt waarna deze longlist wordt uitgenodigd om een gedetailleerde vragenlijst in te vullen over hun business propositie en waarom ze in hun optiek klaar zijn voor TV advertising. Deze response wordt in detail beoordeeld, waarna de finalisten zullen worden geselecteerd en uitgenodigd om deel te nemen aan een Dragon's Den-achtige pitch ten overstaan van de jury.

De uiteindelijke winnaar ontvangt een volledig gefinancierde TV-reclamecampagne, ingekocht, geanalyseerd en geoptimaliseerd aan de hand van ons toonaangevende 'TV to web-visits' attributie meet- en analyseplatform, ARMalytics®. Met als ultieme doel het volgende Nederlandse startup succesverhaal te worden! De winnende campagne wordt ingezet op de zenders van BrandDeli.

Andere ‘TV Star’ partners zijn de start-up communities Rockstart, Spaces, Startup Amsterdam, Startup Bootcamp, en TNW. Meer over All Response Media.

Als het toonaangevende ‘customer acquisition’ mediabureau, hebben we een track record opgebouwd op het gebied van het snel en efficiënt laten groeien van bedrijven en hun business. We gebruiken onze uitgebreide ervaring op het gebied van TV-advertising om de kracht van TV te benutten voor klanten, ‘building businesses and brands through customer acquisition’.

Als het toonaangevende ‘customer acquisition’ mediabureau, hebben we een track record opgebouwd op het gebied van het snel en efficiënt laten groeien van bedrijven en hun business. We gebruiken onze uitgebreide ervaring op het gebied van TV-advertising om de kracht van TV te benutten voor klanten, ‘building businesses and brands through customer acquisition’. Maar dat geldt uiteraard ook voor alle andere offline en online kanalen.