Scoor nu 80% korting op een VPN

Het internet kan een gevaarlijke jungle zijn, waarbij hackers jouw gegevens proberen te stelen. Een VPN beschermt je hiervoor. Heb je nog geen VPN? Goed nieuws: je profiteert tijdelijk van 80% korting bij GOOSE VPN. Haast je, deze deal wil je niet missen!

Waarom is een VPN noodzakelijk?

Doe jij ook bankzaken met jouw mobiel? Werk jij soms wel eens op het openbare wifinetwerk van het koffietentje in jouw straat? Dan is het belangrijk dat je jouw gegevens beveiligt, zodat kwaadwillenden jouw informatie niet in handen krijgen. Een VPN garandeert jouw veiligheid op het internet. Andere voordelen van een VPN zijn onder andere het omzeilen van grenzen en beperkingen die aan jouw locatie gelinkt zijn en het feit dat je beveiligd bent op alle netwerken. Je profiteert dus waar je ook bent ter wereld of waar je ook toegang toe wilt krijgen, van onbeperkt internet. 

Scoor dus nu 80% korting op een VPN pakket en beveilig al jouw apparaten in een handomdraai. Bij het driejarig abonnement profiteer je niet alleen van een topprijs, je krijgt ook nog een maand cadeau. 

Kiezen voor GOOSE VPN …

… Is kiezen voor Nederlandse topkwaliteit. Met GOOSE VPN blijf je gebruikmaken van een supersnel netwerk en het installeren is in drie stappen gebeurd. Loop je toch ergens tegenaan? Dan neem je makkelijk contact op met de Nederlandse support, die 24/7 voor je klaarstaat. GOOSE VPN houdt ook niets van je informatie bij en is dus een 100% log vrije VPN.

Je kunt je GOOSE VPN pakket trouwens op al jouw apparaten gebruiken, zonder daar een meerprijs voor te betalen. Haal er dus jouw laptop, tablet, android mobiel of iPhone bij en beveilig al jouw data.

Snel! Bespaar nu 80% met GOOSE VPN

Je krijgt nu dus tijdelijk de makkelijkste VPN service met maar liefst 80% korting. Tachtig! Laten we eerlijk zijn: dit scoor je zelfs niet tijdens de jaarlijkse uitverkoopperiode. Wees dus snel, deze deal van GOOSE VPN wil je niet missen!