Skyscrapers start onderzoek naar Skills van de toekomst!

Wat zijn de skills van de toekomst? Dat vragen we voortdurend aan onszelf, onze opdrachtgevers en trainees. Maar wat nou als we daar eens echt goed onderzoek naar doen? Wat komt er dan boven tafel? Om erachter te komen welke skills belangrijk zijn in de toekomst zijn wij, Skyscrapers, een onderzoek gestart rondom Talent Ontwikkeling.

De wereld verandert. Werken verandert. De context en de inhoud van werken verandert. De meest voorname drijfveer van deze verandering is technologische ontwikkeling. Hoe gaan we hiermee om? Dagelijks is er nieuws over onderwerpen als kunstmatige intelligentie, blockchain, robotisering en nanotechnologie. Deze ontwikkelingen veranderen bestaande business modellen continu en hebben zelfs het vermogen volledige industrieën te ontwrichten. Een logisch gevolg is dat organisaties steeds meer focus gaan leggen op aspecten als snelheid, flexibiliteit, innovatie en leren. Maar wat betekent dat dan voor de ons; de werknemers van de toekomst?

Binnen het traineeship updaten wij het trainingsprogramma voortdurend, door goed op te letten en te luisteren naar de wensen van zowel trainee als opdrachtgever. Toch kan dat altijd beter. Tijd dus voor een onderzoek! Daarvoor worden verschillende HR managers uitvoerig geïnterviewd. De resultaten worden begin november verwacht.

Op onze website lees je nog meer over het waarom van het onderzoek...

Zou het niet mooi zijn als iedereen het beste in zichzelf naar boven kan halen? Als elk talent wordt benut, elke kans wordt gezien en elk doel wordt gehaald? Wij ontdekken talenten en brengen ze tot bloei. Tijdens ons 1-year-no-bullshit-traineeship transformeren wij afgestudeerde WO’ers in next-gen professionals en stomen ze klaar voor de rest van hun carriere. Skyscrapers worden geplaatst bij allerlei verschillende opdrachtgevers. Zoals bijvoorbeeld T-Mobile, Mixit, VGZ, Ymere, VU mc, Gemeente Amsterdam, en nog vele anderen.

Oogkleppen af, handen uit de mouwen en gaan.

Wij scouten, trainen en plaatsen hoogvliegers, aanpakkers: Skyscrapers.