Spaces introduceert: Company Membership

Pay-per-use membership biedt inspirerende optie voor flexwerken

Per februari introduceert Spaces het Company Membership. Deze variant op het bestaande Spaces membership biedt werkgevers de kans om een pay-per-use abonnement af te nemen. Met het Company Membership kunnen zij hun werknemers een inspirerende, professionele omgeving voor flexwerkdagen bieden, buiten hun vaste werkplek om. Aegon, Microsoft en Rabobank maakten reeds gebruik van het Company Membership.

Met het nieuwe membership krijgen werknemers minimaal één dag per maand toegang tot alle Spaces locaties op Schiphol, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag en alle Spaces evenementen en borrels. Een vernieuwende, flexibele en professionele werkomgeving levert een bijdrage aan een gezonde work-life balance. Met aantrekkelijke Spaces locaties midden in de stad, en 2000 andere bedrijven en ondernemers die bij Spaces werkzaam zijn, is Spaces een bewezen stimulerende werkomgeving.

Succesvolle pilot

Werknemers van Aegon werkten in het voorjaar van 2016 mee aan een pilot, waarbij zij voor een periode van één maand één dag in de week bij Spaces werkten. Uit deze pilot is onder andere gebleken dat de omgeving van Spaces de creativiteit stimuleert en zorgt voor een nieuwe frisse kijk op het werk. Daarnaast gaven werknemers aan productiever en meer gefocust te zijn. Deze succesvolle pilot was het startschot voor de verdere ontwikkeling gericht op werkgevers die graag hun werknemers een andere werkervaring willen bieden.

Microsoft & Rabobank

Microsoft gelooft dat door werknemers te omringen met andere bedrijven en ondernemers hun netwerk zal groeien, maar ook dat de samenwerking tussen collega’s wordt bevorderd, er nieuwe ideeën ontstaan en efficiëntie zal groeien. Om die redenen kiest Microsoft voor de Company Membership van Spaces als alternatieve werkplek tijdens de huidige renovatie van hun kantoor.

Voor Ernst Jan Stigter, Algemeen Directeur Microsoft Nederland was de keuze voor Spaces logisch: ”Spaces heeft zich al ruimschoots bewezen in het creëren van aangename, energieke en inspirerende werkomgevingen die garant staan voor de ultieme voorwaarden om samen te werken.”

De Community Bankers van de Rabobank maken al langer succesvol gebruik van Spaces. Edwin van de Wijngaard van de Rabobank zegt hierover: “Wij werken op plekken waar mensen werken met hetzelfde doel - communities. Een goed voorbeeld is Spaces, hier vind je allerlei soorten ondernemers, start-ups en scale-ups die open staan voor samenwerking, kennisdeling en op zoek naar de juiste ingangen om hun bedrijf vooruit te brengen.”

-

NOOT VOOR DE REDACTIE

Spaces biedt een inspirerende kantooromgeving voor professionals en groeiende ondernemingen. Naast kantoorruimtes, zijn er memberships en vergaderzalen om te helpen denken, creëren en samen te werken. Spaces heeft als doel om een inspirerende omgeving met ondernemersgeest te bieden waar ideeën tot stand komen, een bedrijf zich ontwikkelt en waardevolle relaties kunnen ontstaan. Spaces heeft meer dan 80 locaties verdeeld over Europa, Azië, Australië, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika. Bekijk voor meer informatie de website, lees de laatste blogs of volg Spaces op Instagram.

Martijn Roordink – Co-Founder en Ceo Spaces: “Wij zijn Spaces in 2008 gestart vanuit het idee dat wij iedereen een prettige, inspirerende en toegankelijke werkomgeving wilden bieden. Het moest voelen als thuis, professioneel zijn als een fortune 500 bedrijf en een sterk aanwezig professioneel netwerk hebben. Wij willen onze gebruikers flexibiliteit bieden; ‘je betaalt voor wat je gebruikt’. We hebben dé locaties - ook internationaal - en een uniek getalenteerd netwerk van 2000 bedrijven met meer dan 8000 professionals. Ik nodig dan ook alle bedrijven uit om deel uit te gaan maken van deze moderne manier van werken. Iedereen wil toch een graag een dag dichtbij huis kunnen werken, omringd door een inspirerend netwerk van freelancers, ondernemers en scale-ups.”

Welcome to Spaces — your place to work. Where you’ll watch businesses grow because of people and ideas. Where you’ll surround yourself with those who love what they do. And where nothing beats a mental block like a really great cup of coffee served up by one of our expert baristas.

Originating in Amsterdam, Spaces was built on the idea that success breeds more success. We want to redefine the way work is done. That’s why we’ve cultivated a community of thinkers, achievers and imagineers. Plug into our energy and watch your world accelerate.

Spaces offers memberships, office space and meeting rooms. Work in any business club the way you like worldwide or get yourself a dedicated desk at your favorite location. Find out more