Speeddate met 60 vrouwelijke tech-specialisten: eerste WomenHack Utrecht bij Way2Web

Way2Web is host voor de eerste WomenHack Utrecht op maandag 24 juni 2019. WomenHack is een wereldwijde community die zich sterk maakt voor meer inclusiviteit en diversiteit binnen de technologiesector - ondanks de naam gaat het daarbij overigens niet alléén om vrouwen dus, ook mannen zijn welkom. Hun bijeenkomsten zijn al gehouden van San Fancisco tot aan Ho Chi Minh en aanstaande maandag dus voor het eerst in Utrecht.

Tijdens een WomenHack bijeenkomst vinden er 5-minuten speeddates plaats tussen bedrijven en geïnteresseerde kandidaten voor jobs als developer, designer of product owner. De focus ligt hierbij op het tot stand brengen van duurzame relaties tussen werkgevers en werkzoekenden, met extra focus op diversiteit op de werkvloer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan goede arbeidsvoorwaarden en een open bedrijfscultuur. Maandag nemen onder andere Reaktor, Jumbo, Capgemini en A. S. Watson deel aan de bijeenkomst.

Way2Web is overigens al jaren een warm voorstander van inclusief werkgeverschap en meer diversiteit in de IT-branche. Het doet ons dan ook veel plezier om WomenHack te kunnen ontvangen in ons geheel vernieuwde, bijna twee keer zo grote kantoor in Utrecht. In de komende jaren wil Way2Web graag vaker soortgelijke initiatieven organiseren.

Over Way2Web
Way2Web Software ontwikkelt innovatieve applicaties voor klanten die een beslissende stap voorwaarts willen zetten. Die het anders en beter willen doen dan de rest.
Wij noemen dat: next level software. We zijn ISO en NEN gecertificeerd en gevestigd in Utrecht en werken met een team van 26 mensen aan software die echt het verschil maakt.

Over WomenHack
WomenHack selecteert bedrijven die zich laten voorstaan op gelijke salarissen, doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing. Met hun evenementen brengen ze werkzoekenden in contact met bedrijven die niet alleen op zoek zijn naar meer diversiteit maar dit ook uitdragen in arbeidsvoorwaarden en bedrijfscultuur.

Way2Web Software ontwikkelt innovatieve applicaties voor klanten die een beslissende stap voorwaarts willen zetten. Die het anders en beter willen doen dan de rest.
Wij noemen dat: next level software.

https://youtu.be/TEZPcGcUV2c