Startup funding ophalen; hoe doe je dat?

In september begint het programma van Present Your Startup Nederland. Met deze editie viert Present Your Startup haar vijfjarig jubileum. Op 28 november vindt de finaleavond plaats met een vooralsnog geheim thema en een "special guest". Ook dit jaar selecteert de organisatie startups met een innovatief en schaalbaar idee om deel te nemen aan het programma. Inschrijven kan nog tot 3 september via PresentYourStartup.nl.

Het programma
Present Your Startup is een platform met een compacte accelerator en een intensieve pitchcompetitie. Het platform begeleidt startups bij het vinden van de juiste financiering en brengt de startups in contact met investeerders en financiers. Op die manier maakt het de groei van kansrijke startups mogelijk. Lees hier meer over het programma. In 2014 werd de eerste editie van Present Your Startup direct al een succes met startups die live meer dan 300.000 euro ophaalde. Inmiddels zijn er al verschillende succesvolle bedrijven uit het programma gekomen, zoals Zivver, SwipeGuide, Cloudgames, Medix en NoFoodWasted. 

Innovatief denken en doen heeft ervoor gezorgd dat Present Your Startup zelf internationaal is gegroeid. Tijdens de derde inspiratie reis Haarlem2Harlem vond in juni wederom Present Your Startup New York plaats. Ook is Present Your Startup uitgebreid naar Curaçao, waar op dit moment de tweede editie van Present Your Startup Caribbean plaatsvindt. 

Meedoen aan Present Your Startup NL  
Heb jij een startup met een schaalbaar innovatief idee of product en ben je op zoek naar financiering? Meld je dan aan! Na aanmelding word je uitgenodigd voor een intakegesprek in Haarlem.  

Wanneer je wordt toegelaten voor deelname aan het programma van Present Your Startup, krijg je toegang tot de Online Academy en na een tweede selectie krijg je toegang tot de Offline academy. Daarnaast krijg je de kans om te pitchen voor een jury van investeerders en experts. De geselecteerde startups worden vervolgens getraind voor de volgende pitchronde. Uiteindelijk staan op woensdag 28 november 2018 de beste vijf nationale en internationale startups in de finale van Present Your Startup Netherlands 2018 in Haarlem.