‘Succesvol gefinancierd!’ tijdens de Week van de Ondernemer 2018

Hoe kun je als innovatieve ondernemer optimaal profiteren van alternatieve financieringsvormen, zoals subsidies en crowdfunding? Ontdek het tijdens de workshop ‘Succesvol gefinancierd!’ waar ervaringsdeskundigen aan het woord komen. Deze workshop wordt georganiseerd door DB&P, NLInvesteert en Collin Crowdfund.

Adviseurs kunnen je alles vertellen over de verschillende subsidievormen voor innovatie en over het opzetten van een succesvolle crowdfundingcampagne, maar het is veel interessanter wanneer een ervaringsdeskundige daarover vertelt. Daarom komen er tijdens de workshop ‘Succesvol gefinancierd!’ drie succesvolle ondernemers aan het woord over de uitdagingen die zij zijn tegengekomen in hun zoektocht naar financiering. Zo vertelt Dennis Schabracq, CEO van Codelogic, in Eindhoven over de financieringsvormen waar zij gebruik van hebben gemaakt om hun innovatieve callcentersysteem te kunnen ontwikkelen. En in Rotterdam licht Rob Peters, CEO van Handpicked agencies, de financiële uitdagingen voor zijn onderneming toe. De keuzes die hij heeft gemaakt hebben er mede toe geleid dat het bedrijf inmiddels 7 labels heeft, gericht op digitale strategie & design, ontwikkeling, e-commerce, content productie, virtual reality en online marketing.

Laat je inspireren tijdens de Week van de Ondernemer 2018
De Week van de Ondernemer 2018 staat bekend als het meest inspirerende event voor ondernemers. En dat is niet zonder reden. Zo krijg je advies van experts, kun je je voordeel opdoen met ervaringsverhalen van succesvolle topondernemers en kun je netwerken met andere ondernemers. Er zijn tal van interessante keynotes en het aanbod van workshops is groot. Daarom is het soms lastig om keuzes te maken. Eén workshop mag je in ieder geval niet missen en dat is de workshop ‘Succesvol gefinancierd!’ van DB&P in samenwerking met NLInvesteert en crowdfunding platform Collin Crowdfund.

Waar moet je zijn?
Benieuwd geworden? De workshop ‘Succesvol gefinancierd!’ wordt tijdens de Week van de Ondernemer twee keer per dag gegeven in het theater van het financieringsplein. De workshops starten om 12:30 uur en 14:30 uur en duren in totaal twintig minuten. Na afloop kun je met vragen terecht op het financieringsplein. De evenementen van de Week van de Ondernemer vinden plaats in het Beursgebouw in Eindhoven (maandag 19 november) Ahoy, Rotterdam (woensdag 21 november) en in de RAI, Amsterdam (vrijdag 23 november). Je kunt je hier kosteloos aanmelden.

Stel dat u voldoende financiële ruimte heeft om sneller te kunnen innoveren. Wij ondersteunen u graag bij het realiseren hiervan. De Breed & Partners helpt technisch innovatieve bedrijven bij het vinden van financiering voor innovatie. Het volledige dienstenpakket voor financiering bestaat uit technologie subsidies, crowdfunding, kredieten, participaties en een investeerdersnetwerk. DB&P gaat voor u op zoek naar de passende financiële middelen om uw innovatie mogelijk te maken!