Succesvolle synergie tussen online en offline

Het is niet altijd even makkelijk om een business zowel online als offline succesvol te voeren. De jonge ondernemers achter Mastello doen het daarom anders! Waar veel bedrijven de focus op online óf offline leggen, kiest Mastello voor synergie tussen beiden.

Succesvolle synergie tussen online en offline

Het is niet altijd even makkelijk om een business zowel online als offline succesvol te voeren. De jonge ondernemers achter Mastello doen het daarom anders! Waar veel bedrijven de focus op online óf offline leggen, kiest Mastello voor synergie tussen beiden. Sommige producten kun je namelijk veel beter visualiseren in de winkel, dan dat je ze online zou zien. Vooral bij premium merken is het ontzettend belangrijk dat klanten langs kunnen komen om de producten te zien, te voelen en te testen.

Wie is Mastello?

Mastello creëert het ultieme wellness gevoel bij jou thuis. Een aantal jaar geleden bracht Mastello het succesvolle, premium merk Meir Australia naar Europa. Dit merk staat bekend om zijn gekleurde kranen in o.a mat zwart, koper/goud en rosé goud. De sublieme afwerking en hoge kwaliteit die Meir produceert, past perfect bij het gedachtegoed van Mastello. Mastello is rechtstreeks importeur van dit merk en levert door heel Europa en zelfs daarbuiten. Het familiebedrijf werkt alleen samen met leveranciers die, net als zijzelf, jong, hip en vernieuwend zijn. Dat is meteen duidelijk bij het zien van onder andere de zwarte kranen, koperen kranen, teak badmeubelen en solid surface meubels.  

Geen verkopers, maar adviseurs

Het kantoor van Mastello ligt middenin de showroom. Daardoor staan ze altijd in contact met hun klanten. Klanten kunnen op hun gemak door de showroom lopen en de producten bekijken, maar bij behoefte aan advies zitten de jonge ondernemers er bovenop. Dit zorgt ook voor transparantie, want ze zitten niet verborgen in een kantoortje achterin de winkel.

Mastello: “Wij hebben geen verkopers in dienst, maar adviseurs. Wij doen niet aan vage kortingen, maar leveren écht kwaliteit. Wij verkopen losse producten, maar ook complete badkamers. We adviseren onze klanten dan ook graag over het complete sanitair. Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn voor ons heel belangrijk.”

En hoe kun je klanten beter bedienen dan met een snelle levering… Met de snelheid van tegenwoordig willen mensen niet meer wekenlang op hun meubels wachten. We leven in een tijd waar we onze producten binnen een aantal dagen in huis verwachten. De producten van Mastello worden daarom binnen drie werkdagen geleverd.

Toe aan vernieuwing in je badkamer of keuken? Ontdek Mastello.nl voor uniek sanitair.