ThePhoneLab introduceert in samenwerking met BOB Autowas: wereldwijd de allereerste drive-in voor smartphone- en tabletreparaties!

Vanaf dinsdag 7 april start ThePhoneLab in samenwerking met BOB Autowas de allereerste drive-in voor smartphone- en tabletreparaties. Hier kun je niet alleen je smartphone, maar ook je auto binnen 30 minuten weer laten shinen!

De specialisten van ThePhoneLab zijn nu nóg makkelijker te bereiken, en wel vanuit je eigen auto. Op de nieuwe locatie in Amsterdam Sloterdijk kun je je smartphone afleveren zonder je vertrouwde bolide te hoeven verlaten. In ThePhoneLab drive-in wordt je toestel binnen 30 minuten gerepareerd, altijd met originele onderdelen en met de beste service, zoals je van ThePhoneLab gewend bent. Maar dat is niet het enige. Kies voor een leuke combinatiedeal en laat BOB Autowas terwijl je wacht meteen je auto wassen en/of poetsen!

Zie hier de video: https://youtu.be/sC23wyyA1rc

Al langer speelt Boris Blijham van ThePhoneLab met het idee een samenwerking met BOB Autowas aan te gaan. ‘Mark de Graaf van BOB Autowas is al jarenlang een trouwe klant van ons. Beiden zijn wij op zoek naar extra diensten voor onze huidige klanten, en nu BOB Autowas een speciale unit beschikbaar heeft die voldoet aan alle eisen van ThePhoneLab, kunnen wij onze krachten bundelen. Zowel je auto als je smartphone wil je in topconditie houden, want je kan tenslotte geen dag zonder!’

Het is fijn de klanten een leuke extra te kunnen bieden, maar voor Boris is ook de bereikbaarheid van ThePhoneLab belangrijk. ‘Onze winkels bevinden zich midden in de stad en zijn moeilijker bereikbaar voor mensen die in de omliggende gebieden wonen. Met de drive-in kunnen ook die klanten ons nu goed bereiken.’ Dit kan daarnaast een uitkomst bieden voor vele werkenden op en rondom Sloterdijk. Boris: ‘En hoe gemakkelijk is het om vanuit je eigen auto geholpen te worden?! Zo kun je even snel je smartphone afleveren en direct doorrijden naar je volgende afspraak.’

Bij ThePhoneLab Amsterdam Sloterdijk kun je voor verschillende servicediensten terecht. Operationeel manager Matthew Bregman: ‘De meest voorkomende reparaties die wij in onze winkels uitvoeren zijn kapotte schermen en slechte batterijen. Bij de drive-in bieden wij ook een gratis APK-check voor je smartphone of een screenprotector op maat tegen een gereduceerd tarief én helpen we je natuurlijk met alle vragen die je hebt omtrent het gebruik van je smartphone.’ Alle diensten worden op een veilige, hygiënische en verantwoorde manier uitgevoerd. De specialisten van de nieuwe drive-in staan van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur klaar. Vanuit je eigen auto helpt ThePhoneLab je op weg!

ThePhoneLab drive-in
BOB Autowas
Transformatorweg 37
1014AJ Amsterdam

T: 020 22 36 038
E: info@thephonelab.nl
W: https://thephonelab.nl

ThePhoneLab is in 2015 opgericht door Boris Blijham. In zijn studententijd repareerden hij al iPhones onder de naam IDABO. Vanuit zijn studentenkamer sleutelde hij er flink wat iPhones er doorheen. Tijdens zijn master Entrepreneurship Joint-Degree van de VU/UVA kwam hij op het idee de reparatietak van IDABO fulltime door te gaan zetten maar dan onder naam van een nieuw concept: ThePhoneLab. 

ThePhoneLab is in maart 2015 gestart op de marnixstraat met het repareren van Smartphones en Tablets in het centrum van Amsterdam op de Marnixstraat. Op dat moment waren er weinig aanbieders die een open en eerlijke werkwijze hanteerden. Bovendien waren deze partijen vaak erg duur en schommelden de prijzen. Ten slotte kreeg je vaak een onverwacht hoge rekening en was de kwaliteit van de reparatie ook erg matig. Schroefjes ontbraken, onderdelen lieten los en nog tal van andere onprofessionele werkwijzen. Dit kon vele malen beter.

Met deze visie is ThePhoneLab de markt aan het veroveren: "Open, eerlijk en topkwaliteit, tegen een scherpe prijs". Onze prijzen houden wij zo laag mogelijk en alle onderdelen zijn origineel of van de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarnaast laten wij klanten altijd eerlijk weten wat er aan de hand is, wordt er alleen vervangen wat afgesproken is en geven wij 3 maanden garantie op de reparatie.

ThePhoneLab is inmiddels uitgegroeid tot 5 filialen in Amsterdam en is van plan er nog tientallen te openen de komende jaren. Het is de simpelheid die het juist zo succesvol maakt: Snel, betaalbaar & originele onderdelen. Dit allen levert ThePhoneLab ook nog samen met een perfecte service verlening. Zo scoren zij gemiddeld een 9,5 op basis van ruim 1000 gecontroleerde reviews op thefeedbackcompany.