Thexton Armstrong en Dutch Dream Group gaan samenwerken!

Thexton Armstrong en Dutch Dream Group zijn onlangs een landelijke samenwerking aangegaan. Door samen te werken willen Thexton Armstrong en Dutch Dream Group ondernemers de juiste ondersteuning bieden om hun kansen op een succesvolle verkoop van hun onderneming te verhogen.

Met de samenwerking kan Dutch Dream Group, die ondernemers adviseert over bedrijfsovername en bemiddelt voor ondernemingen in het MKB, ondernemers een oplossing bieden wanneer hun onderneming nog niet geoptimaliseerd is voor overname. Thexton Armstrong, die ondernemers begeleidt bij het verkoopklaar maken van hun onderneming, kan door de samenwerking ondernemers een optimale oplossing bieden voor het vinden van een juiste koper en het begeleiden van het onderhandelingsproces. Beide bedrijven profiteren van een nog breder netwerk van ondernemers die zoeken naar ondersteuning bij de voorbereiding en verkoop van hun bedrijf.

Kijk op https://www.thextonarmstrong.nl/landelijke-partnerships-thexton-armstrong/ voor meer informatie over de partners van Thexton Armstrong.

JE BEDRIJF IN GOEDE HANDEN Profiteer van de kennis van ervaren MKB adviseurs die zélf ondernemer zijn en weten waar de quick wins en langdurige stabilisatie zit. Ze helpen op persoonlijke wijze de balans in je bedrijf terug te vinden.