Thuis werken betekent thuis laden

Van vertegenwoordigers tot projectmanagers: in deze crisisperiode werken een hoop mensen noodgedwongen vanuit huis. De elektrische auto opladen op de zaak zit er de komende periode dus niet meer in. Voor degenen die hun elektrische auto toch willen blijven rijden, ga voor een thuislaadpaal!

Lanova heeft diverse soorten laadpalen ontwikkeld. Zo zijn er zakelijke laadpalen, openbare laadpalen, maar ook thuislaadpalen. En laten de laadpaal thuis nu net in deze periode extra van pas komen. 

Thuis laden

De laadpalen voor thuis zijn geschikt voor zowel elektrische auto’s als Plug-In Hybride auto’s. Daarbij komen ze in verschillende soorten, zoals de Lanova Home Advanced of de Lanova Home Premium. U heeft de keuze tussen:

  • Het bevestigen aan de wand/muur of paalmontage
  • PIN code autorisatie of Plug & Charge
  • Universele socket of vaste laadkabel
  • Wel of geen online communicatie mogelijkheden
  • Wel of geen LCD kleurenscherm met Touch Interface
  • Diverse kleuren
  • Optioneel Load Guard systeem

Met bovengenoemde keuzes kunt u uw thuislaadpaal eenvoudig zelf samenstellen. 

Besparen op uw energierekening

Ook kunt u met een slimme laadpaal besparen op uw energierekening. Optioneel kunt u namelijk het Load Guard systeem instellen. Dit systeem herkent groene energiebronnen, zoals zonnepanelen. In plaats van de reguliere stroom zal de laadpaal uw auto opladen met de groene stroom. 

Laadde u uw auto voorheen op de zaak op? Of bijvoorbeeld thuis in Nijmegen? Dan is groene stroom natuurlijk geen besparing op uw energierekening. Daarom bestaat er de mogelijkheid om stroomkosten te verrekenen met uw werkgever of leasemaatschappij. 

In dit geval wordt de laadpaal uitgerust met een slimme meter. Hiermee kan het totale verbruik in een bepaalde periode worden afgelezen. Wilt u totale ontzorging rondom de verrekening met uw werkgever? Met het Service & Connect pakket worden de laadsessies ieder kwartaal vergoed en ontvangt uw werkgever automatisch een rekening van de stroomkosten. 

Een laadpaal kopen of leasen

In deze tijden van crisis zijn mensen wat voorzichtiger met het spenderen van geld. We weten niet wat de toekomst ons gaat brengen. Daarom hoeft u uw laadpaal niet per se te kopen. U kunt namelijk ook leasen! U stelt uw laadpaal naar eigen wens samen, zonder deze direct te betalen. Bij het leasen van een thuislaadpaal heeft u een vaste looptijd, vaste leasekosten en gratis onderhoud & service. Ook storingshulp, verzekering en software updates zijn inbegrepen in de prijs. De laadpaal kunt u al leasen vanaf € 16,- in de maand. 

De laadpalen van Lanova

Voor de laadpalen van Lanova gelden verschillende subsidies en regelingen. Samen zoeken wij voor u uit of een subsidie of regeling voor u van toepassing is. Wilt u meer informatie ontvangen over de laadpalen of subsidies van laadpalen? Ga naar onze website of bel naar 088 0110 301.

Online marketingbureau de Marketing Reus uit Ede.

De online partner voor diverse bedrijven. Van haardenspeciaalzaak tot mondhygienist.
Daarnaast hebben we ook een aantal eigen blogs over bijvoorbeeld duurzaam nieuws of Arnhem.