Uniek event: een ORGANISATIECULTUUR voor IEDEREEN! 6 november 2017, Amsterdam

6 november 2017 organiseert Het Eerste Huis, net zoals voorgaande jaren, een spraakmakend event rondom organisatieontwikkeling. Dit jaar staat het thema organisatiecultuur centraal en daarvoor komt niemand minder dan Harvard professor Robert Kegan naar Nederland!

Ontwikkel je organisatie: van ‘a great place to WORK’ naar ‘a great place to GROW’

Mensen zijn nooit uitgeleerd en kunnen blijvend groeien. De nieuwe generatie is zich daar meer dan ooit van bewust en kiest voor banen die veel ruimte bieden voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Organisaties van de toekomst zijn méér dan alleen een plek om te werken. De moderne organisatiecultuur van de 21e eeuw sluit daar op aan en ondersteunt mensen in die volwassen ontwikkeling. Sterker nog, de ontwikkeling van medewerkers staat voorop! Dit soort organisaties noemen we ‘Bewust Ontwikkelingsgerichte Organisaties’ (BOO’s).

Hoe maak je van je organisatie 'a great place to grow'?

Veiligheid en integriteit zijn onmisbaar als je mensen wilt stimuleren zich op álle aspecten te ontwikkelen. De organisatie moet een veilige cirkel zijn waar medewerkers blind op kunnen vertrouwen. Pas dan tonen mensen hun heelheid, inclusief onzekerheden en twijfels. Hóé je die cultuur realiseert? Dát ontdek je 6 november 2017.

Profiteer tot 1 oktober van €50 vroegboekkorting!

>> Schrijf je nu in

Bezieling in organisaties brengen, dat is wat wij doen

Gelukkige medewerkers, betere en leukere samenwerking, positieve energie. Onze ambitie is bezieling en verbinding terugbrengen in organisaties. Terug naar de essentie! Mensen leren om zichzelf te waarnemen vanuit een dieper niveau. Het Eerste Huis faciliteert dit proces door middel van training, begeleiding en coaching en brengt hiermee leiders, veranderaars, coaches en medewerkers in contact met hun volledige potentieel. Een nieuwe manier van zien en zijn. Dat verbondenheid en ook de passie creëert en de intentie om het wezenlijk anders te doen en te blijven doen.

Organisatieadvies

Het Eerste Huis adviseert en ondersteunt organisaties bij ontwikkeling van leidinggevenden, teams en medewerkers. Wil je de strategie in je organisatie verder ontwikkelen, zelfsturing implementeren in teams, vanuit meer bezieling samenwerken? Onze ervaren consultants en trainers begeleiden jou en je organisatie graag.

Leiderschapsontwikkeling 

Modern leiderschap vraagt een andere manier van leiden dan we tot nu toe gewend zijn. Het is van belang om jezelf te blijven ontwikkelen als leidinggevende én nieuwe tools toe te passen in je leiderschapsstijl. Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers kwaliteit leveren zonder controle en sturing? Wat is er voor nodig om medewerkers in contact te brengen met hun volledige potentieel? Het Eerste Huis levert krachtige programma’s voor leidinggevenden voor méér effect in leiderschap.

Trainingen 

Het Eerste Huis is in Nederland voorloper op gebied van moderne organisatieaanpakken, nieuw leiderschap en potentieelgericht werken. Trainingen bij Het Eerste Huis zijn een experience. Je ervaart de aanpakken en dat resulteert in diepgaande inzichten. Deze inzichten bieden je een nieuwe manier van werken en leven. Bij Het Eerste Huis werken en trainen we volgens de methoden en technieken van o.a. Reinventing Organizations, Theory U, Transformational Presence en Appreciative Inquiry .