Verwijs een vriend met een woonboot en verdien 100 euro!

Heb jij vrienden of kennissen met een woonboot, verwijs ze dan door naar Bookahouseboat.com en ontvang 100 euro als dank voor je bemiddeling. Zo help je onze ambitie waar maken: onbetwist marktleider worden op het gebied van woonbootverhuur.

Drie jaar geleden begonnen we in Amsterdam met slechts enkele woonboten. Inmiddels zijn we hard op weg om marktleider te worden, en daarvoor zijn we op zoek naar nog meer enthousiaste verhuurders. Jij kunt ons daarbij helpen door deel te nemen aan ons referral programma. 
Heb jij een vriend of kennis met een woonboot die hij/zij wellicht wil verhuren, stuur dan even een kort mailtje naar juul@bookahouseboat.com. Vermeld de naam van je vriend(en) en contactgegevens. Vraag vooraf wel even of het akkoord is dat we hem/haar benaderen.
Vervolgens nemen wij contact op je je vriend en plaatsen gratis een advertentie.
Zodra deze nieuwe woonboot is verhuurd, maken wij 100 euro over op jouw rekening. 
Lees meer over deze actie op Bookahouseboat.com/vriend
 

Bookahouseboat begon vanuit de passie voor wonen op het water. Juul Steyn, mede-oprichter, woonde op een woonboot en kocht er één bij om te verhuren. Waarom maar één boot verhuren als je ook alle boten wereldwijd kunt verhuren? Van daaruit ging het balletje rollen en samen met partner Pepijn Niesten bouwde hij dit idee uit tot het geavanceerde boekingsplatform dat het nu is. Met meer dan 220 drijvende vakantiewoningen op alle continenten is Bookahouseboat wereldwijd marktleider op het gebied van woonbootverhuur.

Heb je zelf een woonboot? Dan heten we je graag van harte welkom! We plaatsen gratis een advertentie en komen graag langs voor een kosteloze fotoshoot. Zodra de advertentie online staat, brengen we je onder de aandacht bij duizenden reizigers die een onvergetelijk verblijf op een woonboot willen beleven.

Ken je iemand met een woonboot? Stuur dan een mailtje naar juul@bookahouseboat.com met daarin de naam van je vriend(en) met contactgegevens. Wij nemen contact op met je vriend en bij succesvolle plaatsing van de woonboot, krijg jij 100 euro op je rekening gestort zodra deze boot succesvol is verhuurd via Bookahouseboat. Voor meer informatie, check Bookahouseboat.com/vriend