Waarom je de Masterclass '18 niet wilt missen!

Volgende week is het zo ver. Op donderdag 5 april aanstaande vindt de tweede editie van de Masterclass: Award Winning Strategies plaats. DeFabrique in Utrecht staat volledig in het teken van het delen van kennis en expertise. Innovatie en creatie staan hierbij centraal. Je leert wat een campagne nu écht onderscheidend maakt. Ook benieuwd?

Kennis is alleen leuk als je het ook kunt delen. Tijdens de masterclass komen verschillende winnaars van de Dutch Search Awards 2017 jou inspireren en motiveren om onderscheidende campagnes op te zetten.

Onze hostess is niemand minder dan directeur van IAB Nederland, Yvonne de Jager. Met haar ervaring in de digitale wereld, is zij de juiste persoon om de dag te presenteren. Het programma bestaat uit uiteenlopende sprekers met ieder unieke onderwerpen. Denk aan presentaties over conversie-optimalisatie en Google Shopping automatisering. Wat dacht je van een lezing over logisch nadenken? Ook partner Bing Ads zal de bezoekers meer vertellen over wat er op de roadmap staat in Europa. Naast deze verschillende sprekers is er een implementatieruimte waar je terecht kunt met al je vragen over verschillende tools en software. Wil je meer weten over het veelzijdige programma? Kijk dan eens op onze website!

Deze leerzame dag zal afgesloten worden met een netwerkborrel. Wil jij weten hoe je zélf het verschil kunt maken met jouw campagnes? Wil je inspelen op de veranderende digitale wereld? Aan het einde van de dag heb je creatieve inzichten voor een vernieuwende campagnestrategie en heb je jouw netwerk uitgebreid met nieuwe connecties. Wil jij erbij zijn? Kom dan donderdag 5 april 2018 naar de masterclass. Klik hier voor tickets.

Wij zijn Elevate. De growth marketing agency die jouw groeidoelstellingen realiseert. Met onze full-service aanpak zorgen we voor maximale resultaten bij bedrijven. Voor bedrijven met ambitie, net als wij. Wij leggen de lat altijd hoger en maken slimme keuzes om jouw grens te verleggen. Dat is onze missie.