Webton breidt uit met overname Bam Raakt!

Hengelo, 8 juni 2020 – Webton heeft creatief en strategisch bureau Bam Raakt! overgenomen. De overname zorgt voor een steviger positie van Webton als full-service digital agency en geeft klanten van Bam! meer mogelijkheden bij hun (online) marketingactiviteiten. Eind 2018 nam Webton al het Deldense bedrijf Twentse Storm over.

Rogier Lohuis, operationeel manager van Webton: “Afgelopen jaar hebben we als organisatie veel aandacht besteed aan samenwerking tussen de verschillende disciplines binnen Webton. Doordat we de kennis van onze creatieve-, technische- en dataspecialisten met elkaar combineren voegen we veel waarde toe voor onze klanten. Het klantenbestand van Bam! past naadloos bij onze organisatie en sluit aan bij onze plannen om ons verder te ontwikkelen.”

Thijs Nijhof en Corina Zwiers, eigenaren van Bam!: “We merkten dat ons pakket niet meer volledig aansloot bij de vraag van onze klanten. Onze wens om hen full-service te ondersteunen konden we niet langer waarmaken. Na bijna 10 jaar Bam! is het daarom voor ons tijd om het stokje over te dragen aan een partij die dit wel kan bieden voor onze klanten. Wij kijken terug en zijn dankbaar voor een geweldige tijd, waar we met ons team van creatieve strategen voor veel mooie opdrachtgevers een goed verhaal hebben neergezet met strategie, concept en realisatie. Webton is in onze ogen de Bam!-plus partij waar we de lopende projecten met een goed gevoel zorgvuldig aan kunnen overdragen.”

Webton neemt geen personeel over van Bam!. Het Hengelose bedrijf Webton bestaat momenteel uit 25 professionals en viert aan het eind van dit jaar haar 20ste verjaardag.

Op de foto v.l.n.r. Ton Heerze (directeur Webton), Corina Zwiers (eigenaar Bam!), Rogier Lohuis (operationeel manager Webton) en Thijs Nijhof (eigenaar Bam!).

Webton werkt met passie aan jouw succes. Dit doen wij onder andere door prettig klantcontact, een duidelijke strategiebepaling en een goed doordachte website met focus op online vindbaarheid. Hou het overzichtelijk. Kom gewoon eens praten met ons, de mensen van Webton.

Betrokkenheid, loyaliteit en prestaties zijn belangrijke aspecten bij de keuze voor nieuwe medewerkers of leveranciers. In het laatste geval spreek je zelfs liever van partners. Want als je iets toch niet alleen kunt, dan wel graag samen met mensen waar je echt van op aan kunt.

De online wereld is met recht een wereldwijd web, waarin je nu nog meer verstrikt lijkt te raken dan ooit te voren. De hoeveelheid aan diensten en producten die jouw business nieuwe kansen en mogelijkheden biedt, is enorm gegroeid, waarbij ook het antwoord op de vraag voor wát je precies bij wie moet zijn, steeds minder duidelijk wordt.

Responsive websites en webshops, AdWords, CMS, linkbuilding, hosting, social media, noem maar op. Het één kan niet meer zonder het ander, lijkt het vaak.

Heb je het eigenlijk allemaal wel nodig? En dreig je ook hierbij verstrikt te raken in een netwerk van al die verschillende specialisten?

Hou het overzichtelijk. Kom gewoon eens praten met ons, de mensen van Webton.