Webton breidt uit met overname Bam Raakt!

Hengelo, 8 juni 2020 – Webton heeft creatief en strategisch bureau Bam Raakt! overgenomen. De overname zorgt voor een steviger positie van Webton als full-service digital agency en geeft klanten van Bam! meer mogelijkheden bij hun (online) marketingactiviteiten. Eind 2018 nam Webton al het Deldense bedrijf Twentse Storm over.

Rogier Lohuis, operationeel manager van Webton: “Afgelopen jaar hebben we als organisatie veel aandacht besteed aan samenwerking tussen de verschillende disciplines binnen Webton. Doordat we de kennis van onze creatieve-, technische- en dataspecialisten met elkaar combineren voegen we veel waarde toe voor onze klanten. Het klantenbestand van Bam! past naadloos bij onze organisatie en sluit aan bij onze plannen om ons verder te ontwikkelen.”

Thijs Nijhof en Corina Zwiers, eigenaren van Bam!: “We merkten dat ons pakket niet meer volledig aansloot bij de vraag van onze klanten. Onze wens om hen full-service te ondersteunen konden we niet langer waarmaken. Na bijna 10 jaar Bam! is het daarom voor ons tijd om het stokje over te dragen aan een partij die dit wel kan bieden voor onze klanten. Wij kijken terug en zijn dankbaar voor een geweldige tijd, waar we met ons team van creatieve strategen voor veel mooie opdrachtgevers een goed verhaal hebben neergezet met strategie, concept en realisatie. Webton is in onze ogen de Bam!-plus partij waar we de lopende projecten met een goed gevoel zorgvuldig aan kunnen overdragen.”

Webton neemt geen personeel over van Bam!. Het Hengelose bedrijf Webton bestaat momenteel uit 25 professionals en viert aan het eind van dit jaar haar 20ste verjaardag.

Op de foto v.l.n.r. Ton Heerze (directeur Webton), Corina Zwiers (eigenaar Bam!), Rogier Lohuis (operationeel manager Webton) en Thijs Nijhof (eigenaar Bam!).