Webton neemt Twentse Storm over

Het Hengelose internetbedrijf Webton heeft zijn Deldense collega Twentse Storm overgenomen. De websitebouwer die in de voormalige protestantse kerk aan de Oelerweg is gevestigd, groeit daarmee van 16 naar 21 werknemers.

,,Met Twentse Storm hebben we echt het puzzelstukje gekregen dat we nog nodig hadden”, zegt Webton-eigenaar Ton Heerze, ,,wij zijn sterk in websites bouwen, Twentse Storm heeft veel kennis van zaken als huisstijl, concepten en strategievorming. Steeds meer bedrijven willen nog meer ondersteund worden in het aanbod van de huidige communicatielawine.”

Galmen

Webton is volgens Heerze na de overname één van de grootste ‘full service internetbureaus’ van Oost-Nederland. De naam Twentse Storm blijft voorlopig behouden. ,,We moeten nog wel even een deskundige de akoestiek in ons gebouw laten inspecteren”, zegt Heerze, ,,in een kerkruimte kan wel eens te hard gaan galmen met vijf mensen erbij.” 

Webton wordt na de overname met meer dan 20 medewerkers één van de grootste full service internetbureaus van Oost-Nederland. De naam Twentse Storm blijft voorlopig behouden.

Webton werkt met passie aan jouw succes. Dit doen wij onder andere door prettig klantcontact, een duidelijke strategiebepaling en een goed doordachte website met focus op online vindbaarheid. Hou het overzichtelijk. Kom gewoon eens praten met ons, de mensen van Webton.

Betrokkenheid, loyaliteit en prestaties zijn belangrijke aspecten bij de keuze voor nieuwe medewerkers of leveranciers. In het laatste geval spreek je zelfs liever van partners. Want als je iets toch niet alleen kunt, dan wel graag samen met mensen waar je echt van op aan kunt.

De online wereld is met recht een wereldwijd web, waarin je nu nog meer verstrikt lijkt te raken dan ooit te voren. De hoeveelheid aan diensten en producten die jouw business nieuwe kansen en mogelijkheden biedt, is enorm gegroeid, waarbij ook het antwoord op de vraag voor wát je precies bij wie moet zijn, steeds minder duidelijk wordt.

Responsive websites en webshops, AdWords, CMS, linkbuilding, hosting, social media, noem maar op. Het één kan niet meer zonder het ander, lijkt het vaak.

Heb je het eigenlijk allemaal wel nodig? En dreig je ook hierbij verstrikt te raken in een netwerk van al die verschillende specialisten?

Hou het overzichtelijk. Kom gewoon eens praten met ons, de mensen van Webton.