weSense zoekt ZZP (hoofd)trainer/ train-de-trainer met interesse in hoogsensitiviteit!

Er moet nog een hoop gebeuren wil hoogsensitiviteit een gangbaar begrip worden in het Nederlandse bedrijfsleven. weSense is met deze doelstelling aan de slag gegaan en zoekt hiervoor uitbreiding/ samenwerking. weSense is een consultancy, training en coaching bureau gespecialiseerd in hoogsensitiviteit. Door middel van onze weSense methodiek maken wij bedrijven bewust van de valkuilen en voordelen van hun hoogsensitieve medewerkers. Door training en coaching van deze medewerkers (en hun managers) is weSense in staat hoogsensitiviteit verder te ontwikkelen binnen organisaties. Dit met als uiteindelijk resultaat minder ziekteverzuim onder hoogsensitieve medewerkers enerzijds. En anderzijds een hoger rendement in termen van creativiteit, innovatie, toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen onder deze medewerkers.

Heb je ervaring met het geven van bedrijfstrainingen en ben je op zoek naar een uitdaging om als ondernemer te pionieren binnen een mooi vakgebied? weSense zoekt ter samenwerking een ervaren, leuke en inspirerende trainer! 

Als trainer zul je on the job de toekomstige trainers van weSense opleiden. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, updaten en bijsturen van het trainingsprogramma. Je geeft training aan groepen hoogsensitieve medewerkers in onze bedrijfstrainingen en doet dit met volle overgave, passie en energie. Je bent niet bang om acquisitie te plegen en zelf klanten binnen te halen. Je deelt de visie hoogsensitiviteit op de kaart van het Nederlandse (en waarom niet internationale!?) te zetten. Je wilt voor jezelf beginnen, je bent zzp-er en/ of eventueel bereid jezelf in te kopen als partner in weSense. Kortom, je ben een allrounder die beschikt over ondernemingsgeest!

Eisen
- Minimaal vijf jaar ervaring in het geven van bedrijfstrainingen
- HBO+ werk- en denkniveau
- Sterke interesse in hoogsensitiviteit 
- Twee dagen per week beschikbaar voor weSense activiteiten in het komende jaar

Bonuspunten :)
- Ervaring met het trainen van trainers
- Achtergrond in online marketing (Facebook, LinkedIn)
- Ervaring in het opzetten en uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek
- Wonende in omgeving Amsterdam
- Kennis van en ervaring met hoogsensitiviteit op persoonlijk of zakelijk vlak

Stuur je sollicitatie en korte motivatie naar info@weSense.nl, neem een kijkje op www.weSense.nl en hopelijk tot snel!

weSense is een consultancy, training en coaching bureau gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogsensitiviteit binnen bedrijven. 

Door de alsmaar in snelheid toenemende westerse (bedrijfs)cultuur raken meer hoogsensitieve medewerkers burn-out, overspannen of in depressie. Dit terwijl het (h)erkennen van hoogsensitieve medewerkers juist zal leiden tot uitzonderlijke prestaties van zowel de medewerkers als de organisatie. 

Door het creëren van bewustwording omtrent de valkuilen en voordelen van hoogsensitiviteit en het trainen van hoogsensitieve medewerkers en hun managers in de omgang hiervan heeft weSense een preventiemiddel in handen omtrent ziekteverzuim. Onze missie is hoogsensitiviteit uit te laten groeien tot een creatieve en visionaire kracht in uw organisatie. Een waarmee onderscheidend vermogen van uw onderneming kan worden vorm gegeven en de gezondheid van uw medewerkers voorspeld kan worden. 

De doelstelling van weSense is uw hoogsensitieve medewerkers te begeleiden naar en in hun kracht en uw organisatie in te richten met de middelen die zij nodig hebben om te floreren. Dit doen wij door middel van verschillende trainings- en coachingstechnieken en intervisiemomenten. Het resultaat hiervan uit zich in:

  • Preventie van ziekteverzuim (burn-out, overspannenheid en depressie) onder (hoogsensitieve) medewerkers;
  • alarmfunctie voor overbelasting voor alle medewerkers in uw organisatie;
  • duurzame inzetbaarheid van (hoogsensitieve) medewerkers;
  • talent development gericht op intuïtie, creativiteit, innovatie, toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen.

Zo levert weSense een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van uw organisatie. 

Make(s) sense! 

info@weSense.nl 

www.weSense.nl