Zes Startups geselecteerd voor de 4e editie van de finale Present Your Startup

Op dinsdag 31 oktober 2017 vond bij gastheer Forbo Flooring in Assendelft een zinderende halve finale plaats. In een zeer moderne omgeving namen de halve finalisten voor een publiek van 70 geïnteresseerden het tegen elkaar op. De jury had het moeilijk. Het puntensysteem wees uiteindelijk zes startups aan in plaats van vijf, omdat er twee startups gelijk eindigden. Ook over één afvaller bleef een deel van de jury verdeeld.

Voor de organisatie van Present Your Startup is de halve finale, die alweer voor de vierde keer plaatsvond, de meest moeilijke dag uit het jaarprogramma. Alle ondernemers in deze ronde laten kwaliteit zien en het is aan hen allen gegund om door te gaan naar de finale.  De zes geselecteerde startups die in de finale op woensdag 22 november mogen pitchen zijn:

Nijsje – een hippe ijsfiets met app
Maester – het e-learning platform voor corporates
Stagefinder – de matchmaker tussen podium en artiest
Fiftyco  - het mediaplatform voor 50+
Besized – een tool die de maat van kinderkleding voorspelt via een algoritme
Tinkr – Het online carrière-platform wat IT-studenten verbindt aan tech bedrijven

De 6 startups pitchen op woensdag 22 november in Pathé bioscoop in Haarlem.  John Henry uit New York zal het publiek langs de startups meenemen. John verkocht zijn eerste startup op 24-jarige leeftijd, is nu zelf investeerder en weet als geen ander hoe hard je als ondernemer moet werken om je doel te bereiken. Voordat het hoofdprogramma begint, is er een VIP programma waar nog een beperkt aantal kaarten voor beschikbaar is.  Wil je ook komen kijken? Ga dan naar http://presentyourstartup.nl/events

Present Your Startup is een accelerator programma en een succesvol pitch evenement. Het platform koppelt startups aan kapitaal door het organiseren van evenementen, het begeleiden van startups en het vinden van juiste financiering voor een startup.  

 Stichting Present Your Startup werd geïnspireerd door de TV programma’s van Dragons Den & Shark Tank, maar stak het idee daarachter in een geheel nieuwe en innovatieve jas. Present Your Startup is een initiatief van Valérie Vallenduuk die zichzelf de vraag stelde: Waar heb je als beginnend ondernemer met groeiambities - naast een investering in geld - behoefte aan? Valérie Vallenduuk registreerde de merknaam Haarlemvalley® vanwege het ontstaan van het concept in Haarlem in 2014. De eerste twee edities van het pitch evenement werden bekend onder de naam Haarlemvalley. In 2016 is ervoor gekozen om verder te gaan onder de naam Present Your Startup®.