ZZP-boekhouder Rotterdam all-inclusive prijs 80 euro p/m

ZZP-boekhouder Rotterdam begrijpt de zzp'er. Wij zijn elke dag van de week open en u betaalt een vaste prijs per maand. Die is 80 euro excl btw. Daarvoor regelen wij al uw zaken. BTW-aangifte, Inkomstenbelasting-aangifte, de balans, de aangifte van uw partner en wij denken met u mee over kosten om minder belasting te betalen. Bel 06-13936399 voor een gratis kennismaking.

ZZP-boekhouder Rotterdam en de afspraken

ZZP-boekhouder Rotterdam weet dat de stad bekent staat om hard werken, niet lullen maar poetsen, zeggen ze op straat. Beloften nakomen is ook zoiets. Dat doet ZZP-boekhouder Rotterdam ook. Wij maken vaste duidelijke afspraken. U dient zich daar aan te houden en wij doen dat ook.

Aanleveren bij ZZP-boekhouder Rotterdam

Het enige dat u hoeft te doen is het op tijd aanleveren van uw facturen en het mt-940-bestand van de bank. Voorheen was het voor de zzp’er een zeer tijdrovend iets. De administartie ordenen, langsbrengen, ophalen. 

Dat kan vanaf nu anders! Het gemak van online boekhouden is zo groot dat u verstelt zult staan. U hoeft bijna niets meer te  doen. Scannen, mailen en wij doen de rest. Zo eenvoudig en tijdbesparend is online boekhouden. Bekijk onze video voor de uitleg in één minuut.

Met uw e-mail gaan wij aan de slag. Bij vragen trekken wij aan de bel. Of wij mailen u, vraagposten worden opgelost. Wij dienen de btw-aangifte in en gaan drie maanden later verder met het nieuwe kwartaal.

Aanleveren per kwartaal

Boekhouden is in de regel vrij simpel, als je de spelregels maar kent. Die kennen wij vanuit de theorie en vanuit de praktijk. ZZP-boekhouder Rotterdam spreek de taal van de zzp’er en wij leggen moeilijke fiscale dingen eenvoudig uit. Elk kwartaal hebben wij uw administratie nodig.

Wat doet ZZP-boekhouder Rotterdam daar mee?

 • Wij voeren verkoopfacturen in.
 • Verwerken van de inkoopfacturen,
 • We boeken mutaties van de bank, giro via mt-940-bestand.
 • Einde jaar balans-en winst en verliesrekening maken.
 • Na uw akkoord indienen aangifte inkomstenbelasting (IB).
 • Per kwartaal berekenen de te betalen btw,
 • Daarna indienen aangifte omzetbelasting.
 • Grootboekadministratie houden we bij.
 • Boeken en checken debiteuren- en crediteurenadministratie.
 • Advies mbt kosten en aftrekposten aan – startende- zzp’er.
 • Als u dat wilt uitstel aanvragen inkomstenbelasting.

Auto van de zaak of privé

Natuurlijk wil iedereen in een nieuwe auto rijden. Ooft lekker, goed voor je status en je buurman wordt ook nog jaloers. Slim is het zakelijk gezien niet altijd. Als u verder wil kijken dan uw neus lang is bereken dan eerst goed de voor-en nadelen van een zakelijke wagen.

Oud is soms slimmer dan nieuw. En dat geldt voor een zzp’er zeker als het om de keuze voor een zakelijke auto gaat. Voor ondernemers zijn zogeheten youngtimers (auto’s ouder dan vijftien jaar) fiscaal interessant. Misschien is het niet meteen uw eerste gedachte om een oudere tweedehands auto te kiezen als zakelijke auto, maar laat de fiscale voordelen u overtuigen.

Bijtelling is lager

Bent u op de hoogte dat een bijtelling privé gebruik auto verplicht is als u meer dan 500 kilometer privé rijdt met uw zakelijke bolide. Voor een youngtimer dient u slechts 35 procent over de dagwaarde bij te tellen. Als die 1.000 euro si dan mag u alle kosten aftrekken en hoeft u slechts 350 euro bij te tellen. Plus 2.7 procent voor de btw. Anno 2020 is een 15 jaar oude auto met gemak uit Duitsland te importeren. De wagen kost daar minder en het aanbod is groter.

Rekenvoorbeedl youngtimer

U importeert een BMW van 15 jaar oud. Altijd binnen gestaan, geen krasje op. Slechts 2 ton op de teller. U tikt vier mille af. De bijtelling voor deze auto bedraagt 35 procent van € 4.000 is € 1.400 per jaar.

Hiervan mag u alle autokosten nog aftrekken. De kans is groot dat bij een youngtimer  uw kosten hoger zijn dan de bijtelling. En daar zit uw voordeel.

Overstap naar ZZP-boekhouder Rotterdam

Wilt u overstappem omdat u een vaste eerlijke prijs wil betalen in plaats van elke maand een vage factuur te ontvangen vanwege een telefoontje. Of wilt u gewoon één vast contactpersoon in plaats van elke keer de assistent van de assistent aanhoren. Kies dan voor ZZP-boekhouder Rotterdam. Wij hebben 25 jaar ervaring. Wij kunnen u goed helpen en adviseren.

Wilt u ook overstappen van een offline administratie naar een online boekhouding? Wij nemen u aan de hand en laten u stapsgewijs zien hoe het moet. 

Het contact dat nodig is verloopt grotendeels via telefoon en skype/facetime. Een of twemaalper jaar maken we een persoonlijke afspraak om bij te praten over de laatste fiscale ontwikkelingen en uw toekomstplannen. Bel 06-13936399 voor meer info. Of mail ons op info@zzp-boekhouder.nl

ZZP Boekhouder is gespecialiseerd in de administratie van de ZZP’er. Onze kracht is persoonlijke begeleiding. Wij bieden u een vaste jaarprijs -80 euro excl. BTW per maand- en één vast contactpersoon. In ZZP Boekhouder vindt u een professionele, betrouwbare én betaalbare partner. Wij staan voor persoonljke begeleiding, daarom krijgt u ook een vast contactpersoon. Bel 06-13936399 om kennis te maken.

ZZP-boekhouding

ZZP Boekhouder is zeven dagen per week – dus ook op zaterdag en zondag- bereikbaar. U mag tevens na 18.00 uur bellen en wij nemen nog op ook. Ons klantenbestand varieert van de bouw tot de zorg en van ingenieur tot tekstschrijver en van IT’er tot ict freelancer. Het verschil met een authentieke boekhouder is dat wij onze werkwijze hebben aangepast aan deze tijd.

ZZP-boekhouder werkt met online boekhouding, hebben onze processen digitaal gemaakt en luisteren verder naar de klant. Daarom een vaste prijs per maand en niet elk gesprek apart doorberekend.

Daarom geen factuur voor de jaarrekening omdat die niet verplicht is voor de zzp’er. Less is more bij ons, want u krijgt wel gewoon de balans en die nemen we ook op in de fiscale aangifte. Dat is meer dan voldoende voor de fiscus.

Bent u op zoek naar een zzp-boekhouder die met u meedenkt en die zeven dagen per week bereikbaar is. Hulp biedt waar u dat nodig heeft en waar u ook na 18.00 uur ’s avonds terecht kunt? Bel dan 06-13936399.

Aanleveren bij zzp-boekhouder

Met een all-inn pakket (vaste jaarprijs van 960 euro excl. BTW voor complete boekhouding en alle aangiften) zijn wij voor menige eenmanszaak en ZZP’er de juiste boekhouder. U heeft de keuze hoe u de boekhouding aanlevert, dat kan online, via een MT-940-bestand, per aangetekende post of nog in een ordner bij u thuis of bij ons op kantoor.

U heeft dus de keuze bij aanlevering. De praktijk leert dat online anno 2020 de voorkeur heet bij 73 procxent van onze klanten. Het bespaart ze tijd, ze weten sneller hoeveel ze moeten betalen of terugkrijgen. En het contact blijft per mail en gsm of skype. En één a tweemaal per jaar een afspraak op kantoor.

Wij nemen ook de tijd voor de zzp’er die kampt met een achterstand in zijn boekhouding.

Wij hebben een samenwerking met een accountant en fiscalist, waardoor wij ook meer specialistische vragen kunnen beantwoorden.

Jaarrekening niet verplicht

Aan het einde van het jaar maken wij de balans- en winst-verliesrekening op. U weet in maart hoe de zaken ervoor staan en uw aangifte Inkomstenbelasting is dan ook al in concept klaar. Uiteraard vragen wij – indien u dat wenst- uitstel voor u aan. Een jaarrekening is voor de zzp’er niet verplicht dus daar betaalt u bij ons ook niet voor. 

Heeft u voor een financiering achteraf toch een jaarrekening nodig, dan kunnen we die binnen 24 uur nadat we alle info in huis hebben fabriceren. U krijgt een mooi boekwerk of een pdf met voorwoord, kengetallen, toelichting, balans en winst en verlies.

Wij geven u advies-op-maat na het aanleveren van uw spullen. Daarnaast geven wij via Twitter, Facebook, LinkedIn en onze website gratis tips op het gebied van belasting en administratie.

Contact zzp-boekhouder

Als u actief bent als u zzp’er en u zoekt een betrouwbare én betaalbare zzp-boekhouder? Iemand die ook kijk naar de mens achter de zzp’er en waar u geen nummer bent. Bel dan 06-13936399 voor een gratis eerste gesprek. Of bekijk de recensies die klanten vrijwillig noteerden op Google.