Scale by Sprout - Het recept voor hypergroei

Sprout SCALE cover

Scale

Hét recept voor hypergrowth

Het nieuwe bookazine van Sprout brengt vier keer per jaar verdieping voor serieuze startups, scaleups en investeerders. De eerste editie, SCALE, duikt diep in de geheimen van hypergroei. SCALE laat wetenschappers én ondernemers uit de praktijk vertellen wat de basisingrediënten zijn en hoe zij sneller groeien dan de massa. Een ijzersterke strategie, een goed businessmodel, uitgevoerd door de juiste mensen en een vruchtbare bedrijfscultuur: SCALE neemt jou mee langs de weg omhoog.

Sprout SCALE naslag

Inspiratie

De verhalen in SCALE schetsen de businesskansen van morgen en tonen je een weg in de wereld van hypergroei. Hypergroeiers uit binnen- en buitenland (wat dacht je van Catawiki, Messagebird en Bynder) leren je wat de kansen én valkuilen zijn van snelgroeiende organisaties.

Sprout SCALE naslag

Verdieping

SCALE brengt verdieping in een wereld van knipperende banners en vluchtige oneliners. Stap uit de waan van de dag en scherp de geest met verhalen van filosoof Bas Haring (waarom moet groei?), topondernemer Reid Hoffman over Blitzscaling en achtergronden over groeigeld en bedrijfscultuur.

Sprout SCALE naslag

Naslag

Klaar om te hypergroeien? De eerste hulp bij groei-gids achterin biedt adressen die jouw organisatie helpen naar de volgende fase te accelereren. Van mentoren tot groeiprogramma's en van boeken tot podcasts die je als ambitieus bedrijf niet mag missen.

Sprout SCALE naslag

Klaar voor de start?

SCALE is de eerste uitgave van het Sprout Bookazine en er volgt meer. Elk kwartaal brengen we je verdieping over één relevant onderwerp, van de kansen in hardware tot het vinden en binden van de (zakelijke) consument van morgen. Houd Sprout daarom goed in de gaten en vergeet je niet te abonneren!

Scale in jouw boekenkast?...

Abonneren    Los bestellen