ed_5318851

Ed
Bouterse
Bedrijf:
WehaveAnyspace B.V.

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

WeHaveAnySpace, alle ruimte voor jouw nieuwe werkplek
 

Vind gratis de ideale kantoorruimte

WeHaveAnySpace helpt bedrijven gratis met het vinden van de ideale kantoorruimte. Onze website geeft direct inzicht in beschikbare kantoorlocaties. Of het nu gaat om flexwerken, Full-Service kantoorruimte of kantoorruimte, wij bieden altijd de beste oplossing. Met een grote verscheidenheid aan kantoorpanden richten we ons zowel op multinationals als ZZP’ers.

Focus op behoeften en budget

Met ruim 21 jaar ervaring weten we als geen ander hoe belangrijk goede huisvesting voor een organisatie is. Het vinden van passende bedrijfsruimte gaat veel verder dan alleen locatie, uitstraling en kosten. Ons team van specialisten luistert, denkt mee en geeft waardevol advies. We kennen de markt, de details van alle objecten en hun omgeving. Zo zorgen we dat jouw nieuwe kantoorruimte naadloos aansluit op je behoeften voor nu en ambities voor de toekomst. En dat natuurlijk binnen het beschikbare budget.

Onafhankelijk en eerlijk advies

WeHaveAnySpace is een onafhankelijke en zelfstandige intermediair in de verhuur van kantoorruimtes. Wij hebben met alle gebouweigenaren dezelfde vergoeding per nieuwe huurder afgesproken. Daarmee garanderen we dat je altijd een eerlijk advies krijgt. Onze service is gratis, onpartijdig en je bent tot niets verplicht. Op deze manier hebben we al veel organisaties met succes aan hun ideale kantoorruimte geholpen.

WeHaveAnySpace staat klaar om u kosteloos te ondersteunen, bel 020-800 60 60.

lees meer
contact

Soortgelijke members

Jan Baars

AmMy Consultancy

Petra Gieling

Fysiotherapie Gieling

Members uit de buurt

Peter Hermens

Peter Hermens Advies