ergin_11364426

Ergin
Borova
Bedrijf:
Peddy

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

Onze inspiratie

Medewerkers anno 2017 zijn sterk op zoek naar erkenning, autonomie, eigenaarschap en positieve feedback. Ze willen ruimte hebben om (samen) te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en werk gerelateerde doelen. Continue verbonden blijven met collega’s en leidinggevenden om kennis en voortgang te kunnen delen. Ze willen tijd en ruimte hebben om van elkaar te leren, groeien en ontwikkelen. En niet in de laatste plaats: plezier hebben in hun werk. Plezier hebben is een ware energiebooster. 
 
Onze filosofie

Mede gedreven door onze persoonlijke ervaringen zijn we erg gepassioneerd deze ontwikkelingen te faciliteren via een eigentijdse oplossing. Hierin hebben we ook onze eigen uitgangspunten gehanteerd. Namelijk: we wilden iets ontwikkelen wat fun, positief en intuïtief is waarbij dè medewerker en niet “het systeem” centraal staat. 

Onze overtuiging

Wij geloven dat door het stimuleren, uitdagen en het empoweren van elkaar, we doormiddel van een open dialoog, een wereld kunnen creëren waarin alles mogelijk is en iedereen zich verbonden voelt met elkaar. Een fundamenteel andere filosofie. 
 
Onze oplossing

Peddy is een digitale buddy die leidinggevende en medewerkers verbindt, motiveert en stimuleert op een leuke, inspirerende, laagdrempelige en energieke manier. Hij laat zien wie je medewerkers zijn, aan welke doelen je medewerkers werken en hoe ze invulling geven aan hun functie en vak-volwassenheid. 
Peddy zorgt ervoor dat de leidinggevende en medewerkers doorlopend in verbinding zijn. Op die manier krijgen de medewerkers waardering op de best mogelijke manier, het hele jaar door. 
Vergeet de periodieke functionerings- en beoordelingsgesprekken. Start vandaag nog met een doorlopende interactie en dialoog en laat Peddy je daarbij ondersteunen. 
Peddy, empowerking meaningfull dialogue!

lees meer
contact

Soortgelijke members

D.H.F. de Vries

Academic Business Club

judith de ruijter

a little lovely company

Stephan Slee

SLEE Communicatie