zebra_11285311

Gerrit
Janknegt
Bedrijf:
Zebra Taxi

Facebook:
Website bedrijf:

Zebra is de eerste elektrische taxi van Groningen en je vriend in vervoer. Hij helpt mensen vrij te bewegen in stad. Dit bereikt hij op een unieke manier. Hij kent zijn klanten en is eerlijk en duidelijk over zijn handelen. Zebra vertrouwt erop dat zijn klanten dat ook zijn. Geen onduidelijkheden of extra kosten maar helderheid. 

Zebra rekent vooraf de ritprijs uit. Ook vertelt hij hoe laat de klant kan worden opgehaald en hoe laat de bestemming kan worden bereikt. Als de klant akkoord gaat wordt de rit gepland en komt Zebra zijn afspraak na. Om het wachten op Zebra aangenaam te maken rekent Zebra geen wacht- en voorrijkosten. 

Het gaat bij Zebra niet alleen om de bestemming maar ook om de reis. Want dat is wanneer hij zijn klanten leert kennen. Hij wil zijn klanten gemak bieden en begint, als daar behoefte aan is, een gesprek. Zo maakt Zebra contact. 

Overigens rijdt Zebra elektrisch. Dit betekent minder uitstoot en meer schone lucht. Omdat Zebra vooruitgang wil. Voor zijn vrienden én voor de wereld. Maar dat is toch normaal?

lees meer
contact

Soortgelijke members

Members uit de buurt