henny_11261431

Henny
van
Lent-Polman
Bedrijf:
Lepona Tuinarrangeurs

Facebook:
Twitter:
Linkedin:
Website bedrijf:

Lepona Tuinarrangeurs is dé tuinspecialist in de regio Wijchen. Met onze jarenlange ervaring en zeer uitgebreide plantenkennis maken wij van elk tuinproject een succes. In ons tuincentrum vindt u planten, bomen, hagen, heesters en bloemen van hoge kwaliteit. Wij zijn expert op het gebied van verzorging en onderhoud van uw planten en tuin en werken met respect voor de natuur.

Lepona Hoveniers vertaalt uw wensen en voorkeuren in een prachtig tuinontwerp. Onze hoveniers zorgen voor een professioneel aangelegde en goed onderhouden tuin. We zorgen voor bomen, hagen en planten en leveren ook alle andere materialen, van tuinschuur tot bestrating. Wij zorgen voor uw tuin alsof het de onze is en brengen onze jarenlange kennis en ervaring graag in de praktijk. Ook gebruiken we zoveel mogelijk natuurlijke meststoffen en bodemverbeteraars. Tuinverzorgingsproducten zijn verkrijgbaar in het tuincentrum, maar ook via onze webshop.

Wij helpen u graag met onze jarenlange kennis en ervaring. Daarom vindt u op onze website allerlei tips, adviezen én inspiratie voor een sfeervol groene tuin. Volg onze blog of onze Facebook pagina voor tips over tuinonderhoud en verzorging, inspiratie voor in de tuin én om kans te maken op mooie prijzen. Ook versturen wij nieuwsbrieven naar klanten die zich hiervoor hebben aangemeld. Hierin krijgen zij gratis tuinadvies gericht op de omstandigheden van die maand. Drie keer per jaar verschijnt onze Groen Glossy. Hét tuinmagazine boordevol handige tuinadviezen en praktische tuintips. TuinTeacher Henny van Lent geeft tuinadvies op locatie. Dus hebt u tuinvragen? Ze komt graag bij u thuis om uw tuinvragen te beantwoorden.

lees meer
contact