tvs_11260061

Jan
van
Wijngaarden
Bedrijf:
JM Corporate Finance

Linkedin:
Website bedrijf:

JM Corporate Finance is het grootste onafhankelijk adviesbureau in de Zuidelijke regio van Nederland, gespecialiseerd in bedrijfsoverdrachten en gevestigd in Breda. JM Corporate Finance bundelt de krachten van verschillende ervaren senior adviseurs met een gedegen trackrecord, inzake zowel MKB als internationale transacties in alle branches van het bedrijfsleven.

Door de unieke combinatie van expertise en ervaring op het gebied van accountancy, (internationale) belastingadvisering en specialistische bedrijfseconomische onderwerpen kan JM Corporate Finance trajecten multidisciplinair begeleiden.

JM Corporate Finance snapt als geen ander dat een goede persoonlijke relatie de belangrijkste basis is voor de kwaliteit van advisering. Het traject wat we met u aangaan zal immers intensief en langdurig van aard zijn. Dat emoties hierbij ook een belangrijke rol spelen is evident. JM Corporate Finance stelt per opdracht een team samen dat heel pragmatisch te werk gaat en passend is aan uw behoeften. In onze samenwerking heeft u 1 vast aanspreekpunt en wordt u toch een brede, concrete en tailor made advisering gewaarborgd die leidt tot optimale resultaten en win-win situaties.

JM Corporate Finance b.v.
Heusing 12
4817 ZB Breda

T    +31 (0)76 88 70 001
E    info@jmpartners.nl

Locatie

WTC-Amsterdam, C - 11
Strawinskylaan 1143
1077 XX Amsterdam

T    +31 (0)76 88 70 001
E    info@jmpartners.nl

lees meer
contact

Soortgelijke members

Remco Janssen

Proudly Represents

Yvo Keijlewer

Natural Spices B.V.

Marco de Waard

Webuildapps

Members uit de buurt

N. Campen

De Breed & Partners

Karen van der Pauw

Pavone HR Consulting