katja_3867081

Als ondernemer snap ik dat jij weinig tijd neemt om stil te staan bij wat jij nodig hebt als je even vast zit.  Je steekt al je energie in je business. 

En toch is het nodig om af en toe even te vertragen om te kunnen versnellen. We hebben allemaal soms even steun, aanmoediging en een spiegel nodig. Je bent het waard, zonder jou geen business! Niemand heeft de Olympische Spelen bereikt zonder coach. 

Ik help je vertragen om te versnellen. Zonder dat het je heel veel effort kost. 

Want met ACT Approach wordt het wel heel makkelijk om in beweging te komen:  op het moment dat je het nodig hebt boek je een coachingrit. Ik haal je op, onderweg bespreken we je uitdaging, je dilemma of vraag. We rijden naar een inspirerende plek, denk aan een park, een bos, een strand. We gaan aan het werk met je vraag. En vervolgens rijden we weer terug naar je je werkplek. Tijdens de terugrit bespreken we de sessie na en de actiestappen die je concreet kunt zetten. 

De kosten voor een coachingrit van 2 uur uit-en-thuis bedragen 199 euro all-in. Bel direct voor een afspraak: 0628902558.

Act Approach helpt jou betekenisvol leven met Acceptance & Commitment Training (ACT). Dit is een bewezen effectieve en positieve benadering om een zelfverzekerd, veerkrachtig avontuurlijk vrij en succesvol leven te kunnen leiden. 

Bij Act Approach krijg je actiegerichte coaching, handige tools en effectieve technieken voor waarachtige, meetbare verandering in de richting van wat er voor jou werkelijk toe doet. En dat kan gaan over jouw persoonlijk welbevinden, over jouw werk of over relaties. 

In het leven krijgen we allemaal met uitdagingen en gedoe te maken. En zolang we leven willen we groeien. We hebben dromen en doelen die we willen realiseren. Deep down weten we wie we willen zijn en tegelijk lopen we soms tegen onze eigen grenzen aan. 

Als je even niet meer weet hoe je de hindernissen op jouw pad moet nemen, of het wel weet maar het gewoon niet doet, dan is het fijn om hulptroepen in te kunnen schakelen: Act Approach.  

Ben je nieuwsgierig wat er voor jou mogelijk is? Maak een afspraak voor een gratis advies consult. Daar word je altijd wijzer van. 

 

lees meer
contact

Members uit de buurt