info@pzassist.nl

Luciana
Bena Brandini
Bedrijf:
PZ Assist Personeelsadviesbureau

Linkedin:
Website bedrijf:

Ik ben directeur van PZ Assist Personeelsadviesbureau (opgericht in 2004), dat bestaat uit twee afdelingen, t.w. personeelsadvies en re-integratie.

Vanuit de afdeling personeelsadvies ondersteun ik (met name MKB-)bedrijven bij het beantwoorden van algemene personeelsvraagstukken. Ook kunnen specifieke diensten worden afgenomen op het gebied van werving & selectie, ziekteverzuim, interim-management, loopbaanbegeleiding en outplacement. Door mijn praktische en resultaatgerichte adviezen op het gebied van personeelsmanagement krijgt een organisatie meer tijd om zich bezig te houden met de core-business, namelijk ondernemen. Door de zorg van het personeel in mijn handen te leggen, houdt de organisatie zijn handen vrij om het bedrijf te runnen, want daar is het tenslotte toch allemaal om begonnen.

Vanuit de afdeling re-integratie begeleid ik mensen die via een outplacementtraject, een re-integratie 2e spoor of een UWV re-integratietraject op zoek zijn naar een andere baan. Door een traject van intensieve arbeidsmarktbemiddeling en een persoonlijke, individuele begeleiding vergroot ik samen met de klant zijn/haar kans op een succesvolle terugkeer op de arbeidsmarkt. Mijn bedrijf is gecertificeerd door Blik op Werk en ik ben erkend loopbaanprofessional.

Daarnaast kan ik als HR-interimmanager mijn expertise inzetten bij capaciteitsproblemen, nieuwe projecten en reorganisaties.

Specialismen: Adviseren en begeleiden van organisaties op het gebied van personeelsmanagement en re-integratie; begeleiden en coachen; het geven van trainingen.

lees meer
contact

Soortgelijke members

Members uit de buurt

Sandra Koning-Nijboer

NBC Eelman & Partners