tcc_8115456

Voor de ondernemende tandarts die kiest voor een succesvol highlevel praktijk, meer omzet, behoud van autonomie en vrijheid! 

Mariette is dé expert voor de ondernemende tandarts die kiest voor autonomie, vrijheid en een succesvol praktijk. Zij heeft haar kennis opgedaan door opleidingen in binnen- en buitenland en door 28 jaar eigen business ervaring als ondernemer. 

In de afgelopen 28 jaar heeft ze diverse (succesvolle) bedrijven opgezet en gerund, waaronder een beautyinstituut, een algemene tandartspraktijk, een kliniek voor parodontologie en implantologie, een educatiecentrum in de tandheelkunde en een coaching praktijk, waaronder ze de laatste drie ondernemingen nog steeds runt.

Zij is de eerste Organisatieadviseur & Businesscoach voor de ondernemende tandarts met een 1-jarig durende tandheelkundige businessopleiding, een integratie van Management, Business en Administratie. Tijdens deze opleiding ontdekt u HOE u een goed inkomen krijgt en een succesvolle high-level praktijk opbouwt met een optimaal verdienmodel. HOE u zo simpel mogelijk een high-level team opbouwt, die u zoveel mogelijk werk uit handen neemt en zorgt voor meer vrijheid. En HOE u een constante stroom van high-level patiënten aantrekt die openstaan voor behandelingen die winstgevend zijn, zonder de optimale zorg te verliezen. Voor meer informatie: www.marietteham.nl

lees meer
contact

Soortgelijke members

Members uit de buurt

Tjarda Voorneman

De verkeersonderneming- Mobility Lab